4
Fudbal

‘KVARNJACI’, SVAKA VAM ČAST: Jeste li ikada videli bolju akciju iz kornera? (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.15 u 22:55

Poenta fudbala je nadmudriti protivnika, a fudbaleri Njujork Red Bulsa su to izveli na maestralan način.

 Fudbal je igra u kojoj 90. minuta pokušavate da nadmudrite protivnika. I sva sredstva su dozvoljena, naravno, ona koja su u skladu sa fudbalskim pravilima. Fudbaleri Njujork Red Bulsa, Lojd Sem i Saša Klještan, su iskoristili ‘rupu u zakonu’.

Čak i sudija je bio ‘upozoren’ da je korner već izveden od strane Sema, samo protivnički igrači nisu:

(youtube / GOAL)

0
0

4 Komentara

  1. Znaci dvostruka greske sudaca, prije svega kardinalne jel je u nastavku pao gol koji je priznat a neregularan je. Prvi igrac prvo loptu igra desnon nogon pa lijevom sta ce reci da je to neizravan udarac, nakon toga sudac daje znak da se igra sta se jako lijepo cuje, a kad je vec dao znak onda je logicno da igrac ne moze sam sebi gurnuti loptu i jurnuti u napad, znaci opet je pogrijesio jer nije svirao neizravan udarac

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj korner bi trebalo da je izveden nepravilno jer prvi igrac koji izvodi loptu vise puta ima kontak sa njom, a znamo da prekid ne mozes da izvedes sam sebi tako da bi gol trebao biti ponisten..

    0
    0
    Odgovori
  3. Jesmo! Videli smo i to više puta! Mora da je autor naslova neki klinac pa nije video bar pet dosadašnjih ovakvih golova, npr. Rakitića i Petrića dok su igrali za Bazel.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter