0
Evrokupovi

FOTO: StarSport

SRBI IZ BATE-A: Belorusi su navikli na Ligu šampiona

Objavljeno: 27.08.15 u 09:09

Fudbaleri BATE Borisova prošli su grupnu fazu Lige šampiona uprkos činjenici da su u sredu uveče poklekli u Humskoj pošto su izgubili od Partizana sa 2:1.

Srpski internacionalci iz ekipe BATE-a, Filip Mladenović i Nemanja Milunović pružili su kvalitetne role.

 Bivši igrač Crvene zvezde  Filip Mladenović ponovo je imao sreće u megdanu sa crno-belima koje je, kao fudbaler crveno-belih, „tukao“ pet vezanih puta.

U sredu je njegov tim poražen u Humskoj, ali se plasirao u grupnu fazu elitnog takmičenja.

– Opet smo primili golove iz grešaka. To nam se stalno ponavlja. Možemo da se zahvaljujemo Bogu što se ovako završilo, mogli su da nas zgaze na kraju. Imali smo inicijativu u prvom poluvremenu, ali smo se u drugom opustili. Atmosfera je bila za uživanje, prava fudbalska. Nisam osećao pritisak, navikao sam – rekao je Mladenović.

Nemanja Milunović naglašava da su Belorusi naviknuti na nastupe u grupnoj fazi Lige šampiona.

– Kada sam ušao u svlačionicu posle meča bilo mi je čudno što se saigrači ne raduju. Pomislio sam: Ljudi, nismo igrali meč kupa Belorusije, već Ligu šampiona. Ali njima je ovo šesta godina u elitnom takmičenju, navikli su – rekao je Milunović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter