7
Evrokupovi

IGRAČI PARTIZANA: Zahvaljujući crno-belima, Srbija će gledati evropsku jesen

Objavljeno: 27.08.15 u 10:31

Fudbaleri BATE Borisova prošli su grupnu fazu Lige šampiona uprkos činjenici da su u sredu uveče poklekli u Humskoj pošto su izgubili od Partizana sa 2:1.

– Šteta je, jer smo stali na poslednjem stepeniku. Svaka čast južnoj tribini na fenomenalnoj podršci. Zahvaljujući Partizanu Srbija će gledati fudbal u Evropi u nastavku sezone – rekao je Stefan Babović.

Inače, ovaj momak se ponovo našao na udaru navijača crno-belihAndrija Živković takođe nije imao razloga za zadovoljstvo.

– Vratili smo se i dobili rivala u jako teškoj utakmici, ali ostaje žal za Ligom šampiona. Svakom se desi da ima loš dan, nismo imali sreće, jer nam je nedostajao samo jedan gol. Poremetilo nas je njihovo vodjstvo, ali vratili smo se u drugom poluvremenu, nažalost, to nije bilo dovoljno. Falilo je malo sreće, idemo dalje i okrećemo se sledećoj utakmici – rekao je Živković.

On je naglasio da uprkos eliminaciji ne menja svoju odluku o ostanku u Humskoj.

– Već sam to rekao, ostajem u Partizanu do januara sigurno. Sve ovo ništa ne menja, već sam svoje rekao posle Steaue – istakao je Živković.

Ni Darko Brašanac nije bio oduševljen „Pirovom pobedom“.

– Teška utakmica je iza nas, ostaje veliki žal što nismo uspeli da se plasiramo u Ligu šampiona pred našim navijačima. Ako ništa, barem još jedna pobeda u Evropi i pred našim navijačima. Pobeda će nam mnogo značiti u Ligi evrope, hvala navijačima i nadam se da ćemo i dalje imati ovakvu podršku – rekao je Brašanac.

Vezista „Parnog valjka“ je naglasio da će i pored povređene arkade biti spreman za nastup u Superligi Srbije.

„Biću spreman da igram protiv OFK Beograda, čekaju naš teške utakmice. Želimo i sledeće sezone da igramo utakmice kao što je ova večeras“, poručio je Brašanac.

0
0

7 Komentara

  1. sinoc ste u prvom poluvremenu bacili u ocaj hiljade i hiljade ljudi onakom sramotnom igrom,ja bi poginuo na terenu da sam bio na vasem mestu.ali sa obzirom da je srpski fudbal otisao u racku kao i cela srbija ovo je uspeh ….

    0
    0
    Odgovori
  2. Zahvaljujuci sudiji protiv Steaue,videcete Evropu…da vas on nije spasio,ostali bi samo sa pobedom protiv onih amatera iz Gruzije a vi ste pokazali sinoc pravu vrednost.Nikakva ekipa Bate,vas je razbila tokom cele utakmice,samo su se zadovoljili golom u gostima i nisu se trudili vise,inace bi bilo 5 razlike za njih,po svemu vidjenom.

    0
    0
    Odgovori
  3. stvarno ste nesposobni bre!!! sada tesite jadnike sa tom LE kao da ce tamo da zablistate! blam blam blam i tamo nula datih golova 11 primnjenih i jedan bod bice neki 0:0 na jna!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ja sam Srbin,zivim u Srbiji,i NECU vas gledati,imam pametnije stvari gledati.Kakav je to prkos narodu?Slagalica ce biti gledanija!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ove godina Liga Evrope realnost, a sledece Liga Sampiona !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si bre mnogo u svadji sa svojim mozgom.Jel shvatas kakve gluposti pises.Vidis da ste najveca sramota Srbije.Sledece godine vam je maksimum 2.kolo kvalifikacija za LE jer u LS ide Zvezda.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter