12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HRVATIMA SMETA PORUKA DELIJA: Vukovarska deca su tamo gde je Zvezda! (FOTO (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.15 u 00:10

Hrvatski mediji posvetili su veliku pažnju meču između Crvene zvezde i Javora, ali ne zbog sporta, već parole koja se pojavila na „severu“ stadiona „Rajko Mitić“.

Naime, Delije su prethodne nedelje pokrenule akciju „Svi putevi vode na Marakanu“, a na utakmici protiv Ivanjičana, navijači iz svih krajeva Srbije, Crne Gore, Republike Srpkse, Makedonije i Hrvatske su doneli transparente na kojima je pisalo da su njihova deca tamo gde je Crvena zvezda.

Natpis „Vukovarksa deca su tamo gde je Zvezda“ mediji u Hrvatskoj su shvatili kao provokaciju. Šta više napisali su da nacionalistička ideologija Delija ide uz dlaku politike predsednika Srbije Tomislava Nikolića. Hrvati smatraju da je parola Delija velika provokacija, ako se zna da su Srbi razorili Vukovar tokom rata početkom 90-ih godina.

(Izvor: YouTube/FCRedStarBelgrade)

Hrvatima samo poručujemo da više gledaju u svoje dvorište i da ne mešaju politiku tamo gde za nju nema mesta…

0
0

12 Komentara

  1. Misli li gospodin Milinković ,ako on to uopšte jeste, da smo mi svi slepi. Ma čoveče da im je trebalo dali bi vam još pet komada. Pa koju ste vi to šansu imali, a seti se mali gospodine samo one Hlebove, ne gradi se tim na lažima. Samo ćuti psssss…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Cekaj, ovo je provokacija? PA VI STE BOLESTAN NAROD, STA STE VI PEVALI NA GODISNJICU „OLUJE“? Da smo mi u Srbiji pevali nesto slicno bile bi sankcije i opet bombardovanje.

    0
    0
    Odgovori
  3. akcija je za pohvalu i treba joj dodati neko priznanje zato sto medjunarodno sire mir i ljubav prema zvezdi! to je to! jos jednom smo pokazali da nas ima na citavoj planeti! i na mars ako treba!!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Порука је написана ћирилицом , а они то писмо не признају.Како онда може да им смета?

    0
    0
    Odgovori
  5. Hotsport, svaka cast za ovu recenicu. „Hrvatima samo poručujemo da više gledaju u svoje dvorište i da ne mešaju politiku tamo gde za nju nema mesta…“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter