in , ,

HAMBURG POPUNJAVA RIZNICU CRVENO-BELIM BISERIMA: Nemci ne žele jednog, već dvojicu prvotimaca Zvezde

FOTO: STARSPORT

Prethodnih dana se govorkalo da će direktor Hamburgera Diter Bajerzdorfer stići u Beograd kako bi pokušao da ubedi rukovodstvo Crvene zvezde da proda Predraga Rajkovića, ali ispostavlja se da će imati malo teži zadatak pred sobom.

Kako piše Sportski žurnal Nemci u svom timu žele čak dvojicu Zvezdinih klinaca odnosno pored Rajkovića vrlo rado bi u svom timu videli još jednog „zlatnog orlića“ i to Marka Grujića, koji je i ranije bio na radaru kluba iz grada na severu Nemačke.

Grujić i njegov otac nisu tada želeli da mladi fudbaler napusti Crvenu zvezdu dok ne ostavi neki trag u njoj, a da li se nešto u međuvremenu promenilo i da li Nemci imaju neke nove argumente saznaćemo najkasnije za nekoliko dana kada se završi prelazni rok.

Crvenu zvezdu bi uskoro mogao da pojača mladi reprezentativac Srbije, a pogledajte i koji detalj sa stadiona Rajko Mitić je zasmetao hrvatskim medijima.

Diskusija

Odgovorite
  1. Ma da …trce za ove balvane. Prvo se pola Evrope „otimalo“ za Falka i Ristica a sada i za ovu kamilu. Jedini koji vredi je Rajko ali i njemu cena pada umesto da raste

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MARIO BALOTELI: Neću da nerviram Mihajlovića

ĆURČIĆ SPREMIO IZNENAĐENJA: Četiri debitanta, pored Brašanca još trojica