0
Evropske lige

MIHAJLOVIĆ PONOVO IZVADIO PRAVILNIK: Evo pod kojim uslovima je Mario Baloteli došao u Milan

Objavljeno: 26.08.15 u 13:26

Mario Baloteli se vratio u Milan, navijači roso-nera su presrećni, ali – ovo su pravila Siniše Mihajlovića koje će morati da poštuje.

Siniša Mihajlović poznat je po svom načinu rada, pravilnicima i dobrom ponašanju koje uvek zahteva. Tu bi moglo da bude problema sa Mariom Balotelijem, ekscentričnim napadačem, kojeg, po mnogima, samo Siniša Mihajlović može da ‘smiri’.

A Mihin recept je – spisak pravila, odnosno klauzula koja će stojati u ugovoru ‘Super Marija’. Naime, kako piše italijanska ‘Gazeta’, potpredsednik Milana Adrijano Galijani preuzeo je ovu klauzulu o ponašanju iz kodeksa italijanskog vojnog vazduhoplovstva.

Navodno, Baloteli neće smeti da šteti ugledu kluba, a njegovi profili na društvenim mrežama Tviter, Fejsbuk i Instagram biće stalno nadgledani. Takođe, nijedno kašnjenje na trening se neće tolerisati, naprotiv, biće veoma kažnjivani kada je on u pitanju.

Baloteli je prošao medicinske preglede i ostalo je još samo da potpiše navedenu klauzulu u sklopu ugovora o pozajmici iz Liverpula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter