1
Evropske lige

VREMEPLOV: Jedna od poslednjih Ronaldovih majstorija na evropskoj sceni (VIDEO)

Objavljeno: 25.08.15 u 18:29

Sa njim su mnogi tugovali nakon finala u Francuskoj 1998. godine. Zbog njega su se ljudi one čuvene 2002. godine šišali na jednu od najgorih frizura u istoriji, deca u širomašnim brazilskom favelama su bukvalno markerom crtala trougao na glavi, čak i na golim leđima su pisali njegovo ime i broj. On je jedan od najboljih napadača sveta i idol mnogih generacija – Luis Nazario Da Lima RONALDO.  

Brazilac je sezone 2006/07 potpisao za Milan, što mu je ujedno bila i poslednja evropska stanica. Iako je bio sa viškom kilograma, za to niko nije mario, svaki njegov kontakt s loptom publika je pozdravljala ovacijama.

Da je klasa večna, dokazao je na utakmici protiv Empolija, igrane na „San Siru“. Da li je iko u istoriji fudbala imao imao ovakav sut iz driblinga?! 

Podsetimo, Ronaldo je svoju fudbalsku karijeru završio 2011. godine u domovini u dresu Korintijansa. 

Piše: Marko Plavšić, saradnik HotSporta

0
0

1 Komentara

  1. Greska, Ronaldo jeste tada se penzionisao, medjutim on je pocetkom ove godine se reaktivirao i igra u svom klubu koji je i osnovao u drugoj Americkoj ligi koji se zove Fort Lauderdale Strikers.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter