0
Evropske lige

MARTIN ŠKRTEL: Liverpul može da igra sa najjačima

Objavljeno: 25.08.15 u 10:10

Štoper Liverpula, Martin Škrtel, smatra da njegov tim u svojim redovima ima neophodan kvalitet za takmičenje sa najboljim ekipama Premijer lige poput Čelsija ili Mančester sitija.

Crveni“ su u ponedeljak uveče odigrali 0:0 u derbiju kola sa Arsenalom, a na terenu su pokazali sasvim pristojnu igru. Zanimljivo, ovo je treći vezani meč na kojem Liverpul nije primio gol u novoj sezoni.

– Utakmica sa Arsenalom je bila bitka dva različita poluvremena – kazao je Škrtel.

– U prvom delu smo mi bili bolji od Arsenala. Pogodili smo prečku, pogodili smo stativu i njihov golman Petr Čeh je imao nekoliko značajnih intervencija – smatra Slovak.

– U drugom delu meča oni su bolje čuvali loptu i kreirali su nekoliko dobrih prilika. Međutim, radili smo dobar posao u odbrani i drago mi je što nisu zatresli našu mrežu – poručuje Škrtel.

– Možda oba tima mogu da budu zadovoljna ovim nerešenim ishodom. Želeli smo trijumf, ali na kraju nismo primili gol i ukoliko ne možeš da pobediš, važno je da ne izgubiš meč – kaže Šktel.

– Uvek je teško kada igraš na stadionu poput Emirejtsa, ali smo došli u London puni samopouzdanja posle dve pobede. Želeli smo da nastavimo niz, ali možemo da budemo zadovoljni kako smo odigrali – istakao je defanzivac „Redsa„.

– Pokazali smo da možemo da se takmičimo sa bilo kim u ovoj ligi, bez obzira da li je reč o mečevima kod kuće ili na strani. Moramo da nastavimo da radimo i da gradimo na osnovu dosadašnjih rezultata – podvukao je Škrtel.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter