1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UPOZNAO BEOGRAD NOĆU: Grujić i Ristić izveli novog Zvezdinog stranca u provod (FOTO)

Objavljeno: 24.08.15 u 13:16

Zdrava konkurencija obično je preduslov za dobru atmosferu i igru tima, a da takvo raspoloženje vlada u Crvenoj zvezdi dokazuje fotografija koju je na svoj profil na Instagramu postavio Marko Grujić.

Posle pobede nad Javorom u 7. kolu Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde su imali razloga za slavlje pošto su preuzeli prvo mesto na tabeli, a neki od njih su to uradili u prestoničkim klubovima.

Zvezdini biseri Marko Grujić i Mihailo Ristić dali su sebi oduška posle odlične partije koju su pružili protiv Ivanjičana, a sa sobom su u provod poveli i Holanđanina Mičela Donalda koji je čini se upoznao sve draži noćnog života u Beogradu.

FOTO: Instagram/grujicmarko
FOTO: Instagram/grujicmarko

U glavnoj ulozi prethodne večeri bio je Mihailo Ristić koji je vrlo emotivno doživeo pesmu Delija, a evo i šta je rekao posle utakmice. Delije iz svih krajeva sveta su se juče zaputile ka Marakani, a kako i ne bi kada Zvezdina deca iskazuju ovoliku ljubav prema njoj, ali i prema voditeljkama.

0
0

1 Komentara

  1. Pa nije ni cudo sto nam mladi ne napreduju,jer provod je odlicna stvar za nazadovanje igraca i ra time je manje posvecenost treninzima i utakmicama.Bajo moj,lepo bih ja uveo alko test u klubovima,i svaki dan proveravao,ujutru i uvece,pa kad popijes i pokaze test,udri kaznu pa da vidis.Ne kao seoski fudbal,posle svake utakmice,pobedili ili izgubili,oni pravac kafana da se proslavi,pa jedva vrata potrefe.Profesionalizam nikakav.Zaradjuje par hiljada evra mesecno,i misle da su mu*onje,cekaju inostrani angazman,pa makar bio i Aue,Grojter F i td,jer to su nemacki klubovi,to je zarade veca nego u Srbiji.Evo vam Radonjic,u italiji u nizoj ligi,a ‘igracina’ kazu.Mozda jeste,ali nocni zivot mu i daje ‘popularnost’ da su ga svi i zaboravili.FSS je rupa,na ovakvhm stvarima bi digli na veci nivo ligu,jer ima onih sto treniraju uporno,i zive za sport.
    Ja jesam zvezdas,ali mrzim kad omladina radi ovo!Pijance do 2 uvece a ujutru u 10 trening.Pa na treningu istrckara malo eto da prodje vreme,i ide da spava. Napredak na vidiku,al u propadanju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter