0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

NIŠTA OD MARSELJA: Piksi pronašao novi posao

Objavljeno: 24.08.15 u 11:52

Srpski fudbalski trener Dragan Stojković Piksi navodno je dogovorio sve uslove i sešće na klupu Guangdžou R&F-a, prenosi Mozzartsport.

„Peta Zvezdina zvezda“ na klupi kineskog kluba zameniće rumunskog stručnjaka Kozmina Kontru koji je dobio otkaz. Kako se navodi, promocija je zakazana za utorak.

Gotovo pune dve godine prošlo je otkako je Dragan Stojković poslednji put kao šef struke predvodio japansku Nagoju, ali i trenutka kada je odlučio da stavi tačku na „romasnu“ sa ekipom u kojoj je osim igračke sagradio i respektabilnu trenersku karijeru.

Iako se u poslednje vreme u javnosti spekulisalo da bi Dragan Stojković mogao da preuzme Olimpik iz Marselja, srpski stručanjk je prelomio da ne napušta Aziju. Njegova sledeća destinacija će biti najmnogoljudnija zemlja na svetu u kojoj će preuzeti ekipu Guangdžou R&F-a.

Član kineske Superlige pretrpeo je rezultatski brodolom u nekoliko poslednjih kola, a loši rezultati doveli su ga do ruba opasne zone iznad koje je sa tek dva boda viška. Zbog svega navedenog ceh je platio ruminski stručnjak, Kozmin Kontra koji je „popio“ otkaz.

Piksi je navodno već završio sve neopdhodne pregovore sa rukovodstvom Guangdžoua i dogovorio uslove saradnje, a promocija će biti održana utorak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter