1
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

ROSIĆ: Istina je, napustio sam Radnički

Objavljeno: 23.08.15 u 16:11

Mladi 22-godišnji centralni bek niškog Radničkog, Lazar Rosić, više neće igrati za klub sa Čaira.

Ovaj fudbaler već je napustio klub u kojem je proveo tek 20 dana. Razlog prekida saradnje je finasijske prirode, pošto je ovaj igrač pre desetak dana postao otac, pa ne može sebi da dopusti luksuz da igra na volonterskoj bazi.

Iako se po javnosti šuškalo da bi Rosić karijeru mogao da nastavi u ekipi Brage, od te priče, ipak, neće biti ništa.

– Nije bilo priče s Bragom. Ni ponude ni bilo kakvih kontakata. Imam dve ponude iz Srbije i sedam dana do kraja prelaznog roka, pa ćemo do kraja nedelje znati gde nastavljam karijeru – rekao je Rosić za Mozzartsport.

Ipak, Rosić je potvrdio priču oko odlaska iz Radničkog.

– Jeste, nažalost. Bilo je kratko, samo 20 dana, ali zaista sam se trudio da Radničkom pomognem koliko mogu“, kaže Rosić, koji je u remiju Radničkog i Crvene zvezde u Ljutice Bogdana postigao jedini gol za Nišlije, a zatim po opštem mišljenju prestrogo isključen iz igre – poručio je Rosić.

0
0

1 Komentara

  1. DEcko je dobar igrac i mislim da ima kvalitet da igra u nasim najboljim klubovima -*—pogotovo u crno belom dresu jer su nam stoperi i bekovi rupe

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter