4
Domaći fudbal

SUPERLIGA SRBIJE: Rad čeka Jagodinu, Partizan gostuje Borcu

Objavljeno: 22.08.15 u 10:10

Tokom današnjeg dana u Superligi Srbije na repertoaru će biti četiri utakmice. Derbi kola igra se u Čačku.

Mečevi sedmog kola domaće Superlige Srbije igraće se u terminima od 17:00, kada će na teren izaći OFK BeogradMladost, RadJagodina i SpartakMetalac.

U večernjem terminu pod svetlima čačanskih reflektora na stadionu kraj Morave, na programu je debi kola u kojem će četa Nenada Lalatovića ugostiti aktuelne šampiona Srbije.

– Posle evropskog okrećemo se domaćem takmičenju i idemo na teško gostavanje. Borac je napravio dobar start, znamo kakav je entuzijazam trenera Lalatovića kada je u pitanju Partizan. Imaju dobar tim, biće veoma motivisani, ali mi imamo svoje ambicije i obavezu da, posle kiksa u Novom Sadu, pobedimo – rekao jeMilinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je istakao da će Darko Brašanac zbog suspenzije propustiti meč, dok je neizvestan nastup Abubakara, Andrije Živković i Vulićevića zbog povreda.

– Stepen povreda nije veliki, ali smo bliži odluci da ih odmorimo, konačnu odluku donećemo posle treninga u petak uveče. Abubakar i Živković imaju povrede kolena, a Vulićević skočnog zgloba. Nisu to veliki problemi, ali ne želimo veće, i potreban je odmor – naveo je Milinković.

Trener Rada Milan Milanović izjavio je da očekuje dobar meč s Jagodinom

– U subotu igramo sa Jagodinom, očekujem još jednu u nizu dobrih utakmica. Nadam se da ćemo da odigramo kako treba, kako uvek igramo ovde na Banjici. Ipak, gledajući Jagodinu kako igra u poslednjih par kola, neće nam biti lako. Oni sigurno dolaze ovde da pobede. U meču protiv Spartaka igrali su dobro, uzeli su bod, ali su zaslužili više po onome što su prikazali – naveo je trener Rada

Superliga Srbije, 7. kolo

Subota, 17:00 h
OFK Beograd – Mladost
Rad Beograd – Jagodina
Spartak Subotica – Metalac Gornji Milanovac

Subota, 19:00 h 
Borac – Partizan

0
0

4 Komentara

  1. Sramota sta zurnal radi ne objavljuje komentare u kojima se spominje da je partizan namestao sa borcem! I sad se sumnja al isto ne objavljuju! Nek se stidi gazda zurnala i on je stao na stranu lopova!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter