0
Evropske lige

SERIJA A: Lacio već pobegao ‘večitom rivalu’ Romi (VIDEO)

Objavljeno: 22.08.15 u 23:03

Fudbaleri Lacija savladali su u prvom kolu Serije A Bolonju sa 2:1 (2:1).

Nebesko-plavi su odmarali igrače za revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona, ali im se to nije obilo o glavu, već su novoligaša Bolonju savladali sa 2:1 i sa tri boda su startovali u novoj sezoni Serije A. Rimljani su napali od prvog minuta, a posle dve sjajne prilike Kandreve, Bilja je u 16. minutu doveo svoj tim u vođstvo. Basta je centrirao sa desne strane, Keita je vratio loptu na šesnaest metara, a Bilja je šutirao precizno za 1:0.

Samo šet minuta kasnije Kandreva je probio po levom boku, centrirao je, pronašao Kišnu, a ovaj po drugi put zatresap mrežu – 2:0. Bolonja je do kraja prvog poluvremena uspela da smanji na 2:1 preko Mankosua. Lacio je posle primljenog gola nastavio sa napadima, imali su sjajne prilike Kandreva i Kataldi, ali bez uspeha. Bolonja je u 91. minutu imala sjajnu šansu za izjednačenje, ali je pokušaj Brigija zaustavio Beriša.

(Izvor: RuTube)

Od srpskih fudbalera na terenu je ceo meč bio Dušan Basta, dok je Sergej Milinković-Savić ušao sa klupe. Filip Đorđević je povređen.

SERIJA A – PRVO KOLO:

Verona – Roma 1:1 (0:0)
(Janković 61 – Florenci 66)

Lacio – Bolonja 2:1 (2:1)
(Bilja 16, Kišna 23 – Mankosu 43)

Nedelja:

Juventus – Udineze 18.00
Fiorentina – Milan
Inter – Atalanta
Empoli – Kjevo
Frosinone – Torino
Palermo – Đenova
Sampdorija – Karpi
Sasuolo – Napoli

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter