0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Metalac rasčerupao ‘Golubove’, Mladost bolja od ‘romantike’, Rad propustio penal za pobedu (FOTO)

Objavljeno: 22.08.15 u 19:04

I posle četiri utakmice Jelen Superlige u sedmom kolu još uvek nismo videli pobedu domaćina.

Posle jučerašnjeg ‘iksa u Nišu’, i danas su se gosti ‘gostili’, posebno Metalac koji je u Subotici rasčerupao ‘golubove’ i ide kući pevajući sa pobedom od 3:0. Golove za tim iz Gornjeg Milanovca postigli su Merdović u 33., Stanojević u nadoknadi vremena prvog poluvremena i Sedlar posle dva minuta igre u drugom delu.

Pobedu na gostovanju ostvarila je i lučanska Mladost, na ‘Karaburmi’ protiv OFK Beograda. Da nesreća za ‘romantičare’ bude još veća jedini gol na meču bio je autogol Rogača već u osmom minutu meča.

A na ‘Banjici’ miroljubivo i bez golova. Rad i Jagodina su u derbiju donjeg dela tabele imali svako svoje šanse za pobedu, a najveću Rad u sudijskoj nadoknadi kada je Nemanja Mihajlović propustio da iz jedanaesterca donese pobedu ‘Građevinarima’. Golman Jagodine Nikolić je odbranio i sačuvao bod svom timu i možda je na kraju nerešen rezultat i najrealniji. Ostaje jedino žal za golovima.

Superliga Srbije, 7. kolo:

Petak:

Radnički – Radnik 1:1 (1:1)
(Trifunović 14 – Ćulum 9)

Subota:

OFK Beograd – Mladost 0:1 (0:1)
(Rogač 8ag)

Rad – Jagodina 0:0

Spartak – Metalac 0:3 (0:2)
(Merdović 33, Stanojević 45+1, Sedlar 47)

19.00 Borac – Partizan

Nedelja:

19.00 Crvena zvezda – Javor
19.00 Vojvodina – Novi Pazar
19.00 Voždovac – Čukarički

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter