7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAOSAVLJEVIĆ POTVRDIO: Do ponedeljka Rajković napušta Zvezdu, kofer pakuje ‘Tenk’

Objavljeno: 21.08.15 u 19:54

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević istakao je da će kapiten kluba najkasnije do ponedeljka napustiti stadion „Rajko Mitić“.

On je u izjavi za Žurnal istakao da je Galatasaraj poslao ozbiljnu ponudu i da će najbolji mladi golman sveta uskoro put Bosfora.

– Za Rajkovića postoji ozbiljno interesovanje Galatasaraja i on bi u naredna dva dana trebalo da napusti klub. Turci su spremni da ispune sve naše uslove – rekao je Raosavljević.

Do kraja prelaznog roka će i Aleksandar Kovačević napustiti klub, Crvena zvezda neće tražiti veliko obeštećenje.

– Za Kovačevića postoji interesovanje iz Turske, ali i još nekih klubova. Aca je sjajan momak i klub će mu izaći u susret, mnogo je pružio Zvezdi – zaključio je Raosavljević.

0
0

7 Komentara

  1. Jedino što vredi ode. I to je tvorevina Jagodine. A ti novinarski Tenkovi, Buldožderi nevrede bez sudija i vazalnih ekipa ni pare prebijene.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa nije ti on toni kross da ga prodamo za 30 miliona realu!vidis da ga jedva neko kupio sto si bre tako glup suboticane moj???

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne prodajete vi Acu uz malo obeštećenje zato što ga volite već uato što Spartaku ide 40% od transfera…Da je vaš 100% sve bi drugačije bilo !!! Pozdrav iz Subotice
    P.S. Još jednom ste pokazali koliko ste mali klub

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da, naš je „samo“ 60% pa nas ne zanima, samo da uteramo Spartaku za njegovih 40%. Kakve gluposti ljudi imaju u glavama, krajnje zanimljivo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter