0
Evropske lige

KASANO PONOVO U SAMPI: Obećao sam da neću praviti s**nja, ne želim da budem idiot!

Objavljeno: 21.08.15 u 23:47

Ekscentrični italijanski napadač, povratnik u Sampdoriju, Antonio Kasano dao je predsedniku Masimu Fereru zanimljivo obećanje.

– Žao mi je što se vraćam kada tu nije osoba koju sam toliko voleo u fudbalskom svetu – predsednik Garone. To sa njim bila je moja jedina prava greška. Nisam se promenio od tada, ali sada imam dvoje dece, porodicu – pre bih odmah krenuo u napad, ali sada sam malo uravnoteženiji. Predsednik Ferero mi je rekao da ću otići ako nešto za***em, ali garantujem da neću praviti s**nja, ovde sam zbog rezultata – rekao je Antonio Kasano.

Dakle, glavni cilj u svom starom klubu mi je da ne pravi previše gluposti, a što se tiče kvaliteta tima, uveren je da je sadašnji sastav bolji od prošlogodišnjeg, kada je trener bio Siniša Mihajlović.

– Glavno je da ne budem idiot. Ne smem da pravim gluposti, a to sam i obećao predsedniku. Učiniću sve da igramo dobro i osvojimo što više bodova. Nikada se nisam zadovoljavao postignutim. Koliko mogu da primetim, ovaj tim je jači od onog koji je prošle sezone dugo bio među prva četiri – ističe Kasano.

Omaleni napadač ima svoj klub za kojeg navija u trci za ‘Skudeto’ i jasnog favorita. Ali…

– Nadam se da će Inter osvojiti ‘skudeto’, ali ne verujem u to. Juventus je favorit u narednih četiri do pet godina, a Roma može da im napravi neke probleme. Sve to ne važi ako Milan uspe da potpiše Zlatana Ibrahimovića. Onda garantujem da će ‘rosoneri’ biti šampioni – poručio je Antonio Kasano.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter