3
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

GROBARI MOGU DA ODAHNU: Božinov je smršao!

Objavljeno: 21.08.15 u 00:38

Posle vezanih poraza od Vojvodine i BATE Borisova najkritikovaniji fudbaler Partizana bio je Valeri Božinov koji se nalazi van forme.

Novinari u Rumuniji su još pre tri nedelje pred meč crno-belih sa Steauom u Bukureštu isporvocirali Zorana Milinkovića konastatacijom da je Valeri Božinov debeo i da ne može da igra fudbal. Bugarin je posle niza kritika na svoj račun rešio da se vrati u formu, a po poslednjim testiranjima odrađenim u Zemunelu može se videti da napadač „parnog valjka“ za kratko vreme smršao četiri kilograma. Sada na visinu od 178 cm ima 81 kilogram.

Videćemo da li će gubitak, kako u Paritzanu kažu, masti u telu pomoći Bugarinu da trese mreže i šampiona Srbije odvede u Ligu šampiona.

0
0

3 Komentara

  1. Jel mu pomogo onaj maneken iz vellikog brata ili Azis?Salu na stranu,zasto bi odahnuli sto je smrsao ako i dalje ne igra kako bi trebao a sigurno ce biti tako.Ljudi,shvatite,njegov zenit je davno prosao,iako nije mnogo star.Da nesto vredi,nebi ni dosao u partizan nego u neki jaci klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter