5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA BORAC BEZ TROJICE: Nije Živković jedini koji će preskočiti meč u Čačku

Objavljeno: 20.08.15 u 15:06

Pored Andrije Živkovića koji zbog povrede kolena neće moći da igra u subotnjem meču u Čačku trener Partizana Zoran Milinković neće moći da računa na još dva prvotimca u duelu sa Borcem.

Kako piše Žurnal u timu gotovo izvesno neće biti Miroslava Vulićevića kojem je potreban odmor kako bi zalečio povredu skočnog zgloba, ali to neće biti veliki problem pošto je ponovo u punom pogonu Ivan Bandalovski koji će pokriti poziciju desnog beka.

Veći problem za crno-bele biće izostanak Darka Brašanca koji će zbog crvenog kartona dobijenog u duelu sa Vojvodinom morati da pauzira jedan meč.

Utakmica između Borca i Partizana na programu je u subotu od 19 sati na stadionu kraj Morave.

Pročitajte i šta je potpredsednik Partizana Milorad Vučelić rekao o sudiji meča u Borisovu i šta o revanšu sa beloruskim šampionom misli golman Živko Živković.

0
0

5 Komentara

  1. Uvek ste igrali sa Borcem dogovorene meceve, Dmitrovic bivsi reprezentativac je vise puta o tome pricao, a i Mateus u njegovoj knjizi….

    0
    0
    Odgovori
  2. Bez panike gospodo!!! Borac mora da vrati poklonjen bod u poslednjem kolu prethodnog prvenstva. Hvala lepo-molim lepo…

    0
    0
    Odgovori
    • Nazalost,potpuno si u pravu,tako ce i biti.Da se igra posteno,Borac bi bio favorit protiv ovakvog partizana,bez 2 igraca koji jedini nesto vrede i ovog sto trci kao muva ali nesto nezna puno lopte.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter