Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović izjavio je danas da je Partizan favorit u utakmici sedmog kola Superlige Srbije, ali i da se njegova ekipa neće unapred predati. 

– Gostovanje Partizana je svakako velika stvar za Čačak i ovaj deo Srbije. Odmah želim da kažem da Partizanu pripada uloga favorita i da se šampionu ne preti. To ne znači da ćemo na teren izaći sa belom zastavom, jer smo i mi u dosadašnjem toku prvenstva pokazali da posedujemo kvalitet. U mečevima sa Radnikom i Mladosti smo ostali bez nekoliko bodova posle sumnjivo dosuđenih penala, ali sa dosadašnjim rezultatima moramo biti zadovoljni. U Lučanima smo prekinuli seriju od dva poraza i bilo bi jako bitno da i u subotu ostanemo neporaženi. Naspram sebe ćemo imati kvalitetnog protivnika sa kojim možemo ravnopravno igrati jedino ako pružimo više od realnih mogućnosti – rekao je Lalatović, a potom nastavio o ambijentu koji očekuje:


– Partizan je mamac za publiku, ali smo i mi dosadašnjim igrama ispisali najlepšu pozivnicu za naše navijače. Znam da će Partizan imati veliku podršku, ali s’pravom očekujem da i navijači Borca budu uz svoj tim kao i do sada. Očekujem divan fudbalski ambijent, ispunjene tribine, ali i veliku borbu na terenu, pa ko bude bolji neka se raduje – zaključio je šef stručnog štaba.

Podsetimo, Partizan u Čačak dolazi u oslabljenom sastavu.