1
Domaći fudbal

ZVEZDA U ŠPANSKOJ SERIJI: Sudbina Slavoljuba Srnića zavisi od Barselone?!

Objavljeno: 19.08.15 u 22:06

Slavoljub Srnić spominjao se tokom dana kao potencijalno novo i veliko pojačanje Crvene zvezde, ali njegov sledeći korak u karijeri zavisi od više faktora.

Naime, Zvezdi je dat rok od 10 dana da sačeka hoće li Slavoljub Srnić pronaći inostrani angažman. U suprotnom, on će ostati u srpskom fudbalu i to kao fudbaler vicešampiona Srbije.

Međutim, taj inostrani angažman trebao bi da bude španski tim Selta, ali tu tek kreće zavrzlama. Naime, Srnić bi pojačao Seltu u slučaju da jedan od najboljih igrača tog tima Nolito pređe u Barselonu, a to opet zavisi od ostanka, odnosno, odlaska Barsinog deteta Pedra u Englesku.

Pedro već nedeljama čeka svoj transfer na ostrvo, čak se danas moglo čuti da će umesto u Mančester skrenuti do Londona, a sve to redom čekaju Nolito, Slavoljub Srnić i Crvena zvezda.

– Mislim da ćemo ovih dana sesti za sto i gledati da se dogovorimo sa ljudima iz Selte. Ja sam ovde u Španiji, Ivica Dragutinović je u Beogradu i ništa ne prepuštamo slučaju. Znamo da je za mladog reprezentativca iz Čukaričkog zainteresovana i Crvena zvezda, ali mislim da je ova španska opcija bliža realizaciji – rekao je u izjavi za ‘Novosti’ menadžer Zoran Vekić.

Šta će sve biti od ove ‘španske serije’, vreme pred nama će pokazati.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter