14
Fudbal

FOTO: FK Partizan

TRANSFER ‘BOMBA’: Partizan dovodi napadača iz Rubina? (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.15 u 00:50

Partizan nije uspeo da savlada BATE Borisov u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona, ali to ne sprečava upravu crno-belih da aktivira transfer „bombu“.

Naime, kako prenose naši mediji na meti Partizana je napadač Rubina iz Kazanja, ukrajinski reprezentativac Marko Dević. Momak rodom iz Beograda želja je „parnog valjka“ još od početka prelaznog roka, ali su se sada šanse za realizaciju transfera povećale. Naime, Srbin sa ukrajinskim pasošem je spreman da dođe, odrekne se velike plate i zaigra u Partizanu. Ipak, konačnu reč ima Rubin koji sa Devićem ima važeći ugovor. Beograđanin je slavu stekao kao napadač Metalista iz Harkova za koji je na 148 utakmica postigao 68 golova, kao i po nepriznatom golu protiv Engleske na EP.

(Izvor: YouTube/MrCMPunkHD)

Marko Dević ima 31 godinu i u karijeri je igrao za Zvezdaru, Železnik, Radnički, Voždovac, Metalist, Šahtjor i Al Rajan.

Partizan je poražen od BATE Borsova 1:0, pogledajte fotoglaeriju iz Belorusije, foto-ubod kako navijači Partizana ulaze na stadion, pogledajte promašaje Andrije Živkovića i pročitajte izjavu Zorana Milinkovića.

0
0

14 Komentara

  1. Babovic veze sa fudbalom nema.Decko je zahvaljujuci ocu u Partizanu i tome sto u Partizanu sede lopovi koji gledaju samo da stave u svoj dzep.Babovic rupa,Vulicevic rupa,Fabricio rupa,Bozinov promasaj decenije…A ovi napaljeni klinci sto umisljaju da znaju,bolje bi bilo da uzmu knjigu u ruke ili lopatu pa da doprinesu svom sto normalnijem razvoju licnosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. SLAZEM JEDINO ONAJ KO NIJE GLEEDAO UTAKMICU ILI SE NERAZUME U FUDBAL MOZE DA PRICA O IGRI BABOVICA SINOC DECKO JE IGRAO FENOMENALNO I DEFANZIVNO I OFANZIVNO BORIO SE KAO LAV KAO STO KAPITEN I TREBA DA RADI BRASANAC ISTO KLASA IGRAC GLEDAO SAM JUCE KOLIKO SU PRETRCALI IGRACI BABOVIC NAJVISE 11500M BRASANAC11200M BALAZIC 10500M BALAZIC KOJI JE JUCE BIO NEPRELAZNI ZID

    0
    0
    Odgovori
  3. Babovic je bio sinoc najbolji … Toliko o tome koliko gledate i razumete se u fudbal …
    On i Brasanac su izdrzali x duela i sacuvali loptu i pretrcali su obojica jako puno … Ali mi Srbi uvek mrzimo nekoga zbog nekih ranijih stvari … Babovic je bio dobar sinoc

    0
    0
    Odgovori
  4. Leva strana odbrane je toliko šuplja da su to shvatili i najgluplji treneri. Petrović i Dorneeš ili kako li se zove su toliko neozbiljni igrači, da ne bi smeli da igraju ni za neki nižerazredan klub. Živković, Brašanac, Oumaru, Trujić, svi se polomiše da im pomognu i zatvore prolaz, pa gubimo oštrinu u napadu. Video sam koliko se Milinković nervira zbog toga… Kupite više ozbiljnog levog beka i štopera, još jednog veznog igrača i možemo da se nadamo nekom uspehu… ovako, mrka kapa!

    0
    0
    Odgovori
  5. Najveće pojačanje za Partizan bilo bi da se Babović izbaci iz tima. Dečko je spor, mnogo zadržava loptu,slab je u duel igri… i da ne nabrajem slabosti. A pod hitno je potrebno timu 2 (dva) centralna igrača i jedan ofanzivni vezni. Šta je do sad čekala uprava?

    0
    0
    Odgovori
  6. Ova uprava je gora od Djuriceve jedno milijardu puta.Gospodo iz uprave,da li za vas postoji neki normnalan,mlad talentovan igrac,za koga se plati obestecenje pa dodje,ili cete da nam non stop dovodite ispusene mustikle i otpad koji niko nece?
    I djuric je nekad znao da odresi kesu za neko pojacanjea,li vi nikako.Dovodite nam iskljucivo igrace na pozajmice,slobodne i matore igrace koji ne mogu da igraju ni u kineskoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  7. Koji ce nam k…. napadac, imamo Valerija i Oumarua, tu su Andrija i Saponja. Sta ce im na toj poziciji vise iko. Stoper poput Ivana Ivanova i jedan dobar vezni da zamijeni Babovica, ne volim ga na terenu nikako.

    0
    0
    Odgovori
  8. Koji ce nam kurac napadac, imamo Valerija i Oumarua, tu su Andrija i Saponja. Sta ce im na toj poziciji vise iko. Stoper poput Ivana Ivanova i jedan dobar vezni da zamijeni Babovica, ne volim ga na terenu nikako.

    0
    0
    Odgovori
  9. Kakva bre bomba,jel ste vi normalni kad ovakve gluposti pisete?!Tako ste se nalupali kako je Bugarin strasno pojacanje a on najgori.On je svoje odigrao jos pre 5-6 godina i da nesto vredi,nebi dosao u partizan.A tek ovaj Devic,covek ima 32 godine,Rubin ga najurio negde u Aziju na kaljenje a vi najavljujete bombu.

    0
    0
    Odgovori
    • Nije ga najurio, nego su se dogovorili sa katarskim klubom za pozajmicu, da bi im pomogao da udju u visi rang. Pogledaj snimke na yt njegovih igara 2014/15 a i na pozajmici. Ne moze se nista naslutiti iz tih snimaka kakav je sad igrac, ali verujem da bi doprineo 99 % nego Bozinov…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter