15
Domaći fudbal

KRITIKE PRŠTE, A ON ‘GINE’ ZA PARTIZAN: Možda se navijačima ne sviđa sve što se dešava…

Objavljeno: 19.08.15 u 23:51

Koliko god javnost pričala o tome da je Partizanu pod hitno potreban levi bek, Nemanja Petrović je sinoć pretrčao više od 11 kilometara, što je odmah iza ‘veznjaka’ Babovića i Brašanca.

Kritike su pljuštale i povodom njegovog odbrambrenog učinka, ali je činjenica da je Partizan juče imao zatvorene sve prilaze golu, pa čak i po toj levoj strani koju je branio Nemanja Petrović. Statistika kaže da se omaleni levi bek dosta ponavljao u napadu, pošto je pretrčao 11.39 kilometara, više od, recimo, svih napadača.

– Ne bih da komentarišem kritike javnosti, to je stvar medija, oni mogu da ocenjuju i kritikuju, moje je da igram za Partizan. Možda se ni navijačima ne sviđa šta se dešava i kako se dešava, ali mislim da su svi utakmicu sa Vojvodinom pogledali na previše negativan način. Jeste da smo izgubili, ali nije delovalo mnogo loše na mene, ja samo gledam da nastavim napred i trudim se da napredujem – rekao je Petrović u izjavi za ‘Blic’.

Zbog svega toga, rukovodstvo je pokušalo da dovede pojačanje na levom beku, odnosno Marka Lomića, ali se taj transfer izjalovio, a Petrović je za to vreme ćutke nastavio da radi i sprema se za utakmice.

– O Lomiću se pričalo već dva meseca, kako su počele pripreme, pričalo se da će ga dovesti. Moje je da radim, ne mogu da mislim i o Lomiću i o sebi – ističe Petrović.

I on je mišljenja da je Partizan sinoć u Borisovu oštećen crvenim kartonom koji je krajem prvog poluvremena zaradio Marko Jevtović.

– U najnezgodnijem mogućem trenutku se dogodilo isključenje, pred odlazak na pauzu. Prestrogo je dosuđen crveni, iz dva faula, čovek je izvadio crveni karton. “Stisli” smo se u poluvremenu, trener nam je rekao da ćemo sigurno imati neku šansu za gol iz kontre, to se i desilo, ali pokušali smo da ne primimo gol i desilo se ipak iz prekida.

– Šteta je što Živković nije postigao gol, ali on nas je i doveo do ove faze, nema mu se šta zameriti. Da smo imali svih 11 na terenu, ubeđen sam da bismo postigli pogodak i imali bismo bolji rezultat za revanš. Mislim da možemo pred našim navijačima da prođemo u Ligu šampiona – u optimističnom tonu priča Nemanja Petrović.

0
0

15 Komentara

  1. Apsolutno malog podrzavam. Brz je, polivalentan, igra u oba pravca, trenutno je tanji u defanzivi, ali napredovace, I nase je dijete. Lomic ili on? besmislena dilema neznalica.
    Nije on problem vec spori centralni bekovi koji ne uspijevaju da, kad zatreba, zatvore njegovu stranu, kao i pojedini u veznom redu. Koji ce nam bek, bandera, otpozadi, pored aut linije. Mali je moderan profil i ostavite ga na miru da se razvija.

    0
    0
    Odgovori
  2. U ovoj srbiji se samo pljuje bre…daj bre ljudi vise pustite momka da igra fudbal boze moj nece biti ni prvi ni poslednji kog pljujete a da kasnije napravi odlicnu karijeru..

    0
    0
    Odgovori
  3. „Bozinov izvanredan jedino me brine Abubakar“ zabrinjavaju me ovakvi komentari… Milane ocigledno nesto nije u redu sa tobom, Abubakar je klasa za Bozinova!

    0
    0
    Odgovori
    • Koki sve zavisi iz kog ugla gledas. Recimo ja gledam iz ugla navijaca CZ, a ti si da me izvinis dervis. Osim toga mali Zivkovic i Bozinov su mi dali po sto evrica da ih hvalim, a Abu se ne otvara.

      0
      0
      Odgovori
  4. Odlican igrac, po mogucstvu produziti ugovor da nam ga bogatiji klubovi ne bi oteli; setite se samo Scepovica. Bozinov takodje izvanredan jedino me brine Abubakar, nisam bas siguran da je to pravi igrac za Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  5. a gola nema kpo da da ovaj se barem bori na kontu bozinova a i golmaana drugog trebamo ovaj prima sa pet metara čovek nesme izaci na loptu

    0
    0
    Odgovori
  6. ocigledno svi negledaju utakmicu istim ocima.mali je izuzetno borben i prodoran a ima laku nogu,po meni rupa je balazic a o babovicu da nepricam,treba mu hektar da smiri loptu,no trudi se al nezna.ni fabricio me nije odusevio ukratko trebaju dva zadnja igraca sa glavom a ne klikerom

    0
    0
    Odgovori
  7. Dobar je i vredan momak, i ima predispozicije da bude dobar igrac… Ali, trenutno jednostavno nije dorastao ambicijama Partizana. Treba mu davati prilike u prvenstvu, ali za Evropska takmicenja treba neko mnogo iskusniji i sigurniji…

    0
    0
    Odgovori
    • Jedini pravi rezervisani komentar.. Vi ostali ne znate kako je biti tamo na travi, i kako tamo na terenu stvari funkcionisu.. Ne mozete suditi previse agresivno.. Partizan da moze doveo bi Filipa Lahma, ali situacija je teska, ono sto ima bori se, a da treba bolje jer on od ovoga bolje ne moze, treba..

      0
      0
      Odgovori
  8. Da li je jedina poenta u trčanju, ko je više pretrčao taj je bolje igrao. Ne bih rekao. Kad je već o statistici i Nemanji Petroviću reč uspešnost u pasovima 55.6%, a njegov parnjak u BATEu 91.2%.
    Kretanje u odbrani očajno. Nemanja je ok igrač kada se igra sa donjim domom Super lige. Nije igrač koji može da zadovolji kriterijume igranja u Evro takmičenjima.

    0
    0
    Odgovori
  9. Kakvi su ovo naslovi ?! Poceli ste da branite totalne duduke od igraca koji ne bi imali mesta ni u Partizanu iz Bumbarevog brda (uz duzno postovanje prema njima) ! Gospodo decko ne zna , moze on da gine koliko hoce kad nema pojma ! Evo nek puste mene da igram za istu platu koju on ima i ja vam garantujem da cu 10 puta vise da ginem od doticnog i pored toga sto ni mali fudbal nisam odigrao evo vec 3 godine , al cu da ginem ! A iskreno nije ni Petrovic kriv sto ne zna a igra , najvise je kriva uprava koja 2 meseca ne moze da dovede krstenog levog beka !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter