0
Evropske lige

ŠVAJNŠTAJGER: Van Gal vodi Mančester u evropski krem

Objavljeno: 18.08.15 u 12:12

Bivši vezista Bajern Minhena i novi igrač Mančester junajteda, Bastijan Švajnštajger, uveren je da holandski trener „Crvenih đavola“ Luj Van Gal ima kvalitet da vrati tim sa „Old Traforda“ u sam vrh evropskog fudbala.

Ekipa Mančester junajteda je prošlu sezonu završila na četvrtoj poziciji i, ako ništa drugo, barem je uspela da se vrati učešću u Ligi šampiona. Bastijan Švajnštajger ovog leta je pojačao engleski klub, a tokom svoje karijere već je imao prilike da sarađuje sa Van Galom koji je svojevremeno bio trener Bajerna.

– Sasvim sam siguran da trener Luj Van Gal ima kvalitet da vrati Mančester junajted u vrh evropskog fudbala. On može da pokrene jednu novu eru – smatra Švajnštajger.

– Ja samo mogu da obećam da ću se uvek truditi da dam svoj maksimum i da ću uložiti svoje iskustvo kako bismo dostigli nivo Real Madrida, Barselone ili Bajerna – ističe Švajnštajger.

Uprkos njegovom ranijem iskustvu sa Van Galom, izabranik srca srpske teniserke Ane Ivanović ističe da Holanđanin na klupi Junajteda nije bio njegov primarni motiv dolaska.

– Ukoliko poznajete trenera i način na koji on voli da igraju, to samo može da olakša odluku. Ali, primarno sam došao u Mančester junajted zbog samog kluba – poručio je Švajnštajger.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter