10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROMENE U ZVEZDI: Grof ‘precrtao’ petoricu, prvi odlazi…

Objavljeno: 18.08.15 u 11:51

Ekipa Crvene zvezde po svoj prilici će do kraja prelaznog roka koji će nastupiti sa krajem 31. avgusta po svemu sudeći napraviti nove kadrovske promene.

Kako prenosi list Sport, problemi za Miodraga Božovića delom su došli zbog povratka Džošue Parkera iz Škotske čiji je transfer u Aberdin propao.

Zbog njegovog povratka, došlo je do prenagomilavanja igrača u taboru crveno-belih, a problem je i to što je Parker inostrani igrač, a dobro je poznato da u Superligi ima mesta tek za četvoricu inostranih fudbalera. Parkerovu brojku popunio je Mičel Donald.

Ipak, Parker i dalje nije na spisku igrača na koje Božović računa, ali najpre bi iz kluba mogao da ode Nenad Gavrić za koga je interesovanje pokazao Novi Pazar koji bi rado pozajmio fudbalera crveno-belih.

Nekadašnji prvotimac Napretka na startu sezone je dobijao priliku, koju po mišljenju čelnika kluba nije najbolje iskoristio i čini se da se traži zajedničko rešenje da napusti Ljutice Bogdana.

Činjenica da Gavrić nije nastupao ni kod bivšeg stratega Nenada Lalatovića pa se u navodno u Zvezdi sumnja da bi mogao da iznese breme ove sezone.

Na klupu se preselio Miloš Cvetković, a čeka se eventualna prodaja i Aleksandra Kovačevića iako su se pregovori s Turcima pomalo izjalovili.

Dodatan problem crveno-belih je i budući povratak na teren Aleksandra Lukovića koji se očekuje za dve sedmice i potpunog oporavka Zorana Rendulića pa je zbog viška defanzivaca u timu uzdrmano mesto i Mamadu Mbođa koji bi lako mogao da završi na pozajmici.

Iz kluba bi trebalo da ode i desni bek Miloš Cvetković, prenose srpski mediji.

Grofov „spisak otpisanih“

Igrač Pozicija
Nenad Gavrić Napadač
Mamadu Mbođ Centralni bek
Džošua Parker Napadač
Aleksandar Kovačević Vezni red
Miloš Cvetković Bek
0
0

10 Komentara

  1. Паркер иде у Абердин ! Долази Срнић ! Чуки 400.000 евра и проценат и још један нападач ! Јури се титула јер је лакше до ЛШ него до ЛЕ ! Реално !

    0
    0
    Odgovori
  2. Kvalitet za zvezdu (u ovom okolnostima) imaju:

    Rajković
    Ibanjez
    Luković
    Donald
    Katai
    Jović
    Vieira

    Treba sačekati još malo i Vereda i dati veću šansu zvezdinom pogonu klinaca. Mislim da su potrebna dva iskusna i ne previše skupa štopera tipa Ivan Ivanov iz doba dok je bio u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori
    • Donald odigra jrdnu tekmu i po tebi on ima mestu? Polako rodjace, tek treba da se dokazuju mnogi a posebno Donald………..

      0
      0
      Odgovori
  3. Mbodj gine na terenu ali pravi mnogo gresaka , nema kvalitet treba da ide na pozajmicu , na spisku se nalazi i andjelkovic koji stvarno pruza ocajne partije ne pokazuje kvalitet

    0
    0
    Odgovori
  4. DAl SE COVEK DROGIRA ILI STA…GDE CES BRE MBODJA COVEK GINE ZA ZVEZDU I IGRAC JE ODLICNIH SPECIFIKACIJA U ODBRANI ON I LUKOVIC NAZAD I DO TITULE..

    0
    0
    Odgovori
  5. Dug smanjen za 12-14mil,doveli 27novih igraca(od proslo leta),prodali nikoga,plate igraca u proseku 300 000 godisnje,prihod od ulaznica 0 dinara…pa vi izracunajte koliko drzava pomaze ove lopove. Kazu da je Gasprom regulisao onih 7-8mil za licencu(prica za decu) ali neka bude.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako ne pratis najveci klub u drzavi,tada nemoj da pises gluposti.Plate su redukovane na maksimum 120 000 evra i to je imalo samo par igraca,ostali sve ispod 100 000,neki i duplo manje od toga.Mozda je sad neko od novih stranaca probio tu barijeru ali sigurno nije cifra koju si ti pomenuo,tako da ne pises gluposti.Gledaj svoj mali klub,na cije utakmice ste u prosloj sezoni dolazili po 50-100 takvih,kakvim se ti predstavljas.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter