0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LOMIĆ IZAZVAO POMERANJA U TIMU: Milinković postavlja dešnjaka na levog beka

Objavljeno: 17.08.15 u 13:05

Kako od povratka Marka Lomića u Partizan očigledno nema ništa, a trener Milinković polako gubi poverenje u mladog Nemanju Petrovića u sutrašnjem meču protiv BATE Borisova pored leve aut linije bi mogao da zaigra fudbaler koji je po vokaciji desni bek.

Radi se o Bugarinu Ivanu Bandalovskom koji je tokom priprema već obavljao tu ulogu u pojedinim mečevima, a igrajući za Lokomotivu iz Sofije bilo je perioda kada je špartao uz levu aut liniju.

U prolećnom delu prethodne sezone Bandalovski je bio standardan na poziciji desnog beka, ali je po oporavku od povrede ta pozicija ponovo pripala Miroslavu Vulićeviću pa je Bugarin pao u drugi plan.

Da li će se sutra naći u prvih 11 odnosno da li će Milinković posegnuti za takvom varijantom saznaćemo sat vremena uoči početka meča u Borisovu koji je zakazan za 20.45 časova.

Šta se sve dešavalo u vezi sa transferom Marka Lomića odnosno izostanka realizacije otkrili su jutros potpredsednik crno-belih Milorad Vučelić i generalni sekretar Miloš Vazura.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter