4
Domaći fudbal

FUDBALER MLADOSTI IZ LUČANA: Sklonjen sam iz tima jer nisam hteo da produžim ugovor!

Objavljeno: 15.08.15 u 10:05

Defanzivac Mladosti Igor Zonjić, koji je bio standardni igrač ekipe iz Lučana prošle sezone, za ovo prvenstvo nije registrovan od strane kluba jer je odbio da produži ugovor. Iz Superligaša su demantovali takve informacije.

Međutim prema rečima igrača situacija je drugačija. Igor Zonjić je prošle sezone upisao dvadeset jedan nastup za ekipu Mladosti, dok je klub ove sezone odlučio da ga ne licencira jer je odbio da produži ugovor koji mu ističe na kraju sezone.

– Situacija je takva da sam na Arbitražnom sudu, nisam ni licenciran uopšte, još uvek nisam zvanično suspendovan, ali u klubu stoji da jesam, tako da ne znam kakva je situacija što se toga tiče. Uglavnom, u timu me nema iz razloga što nisam želeo da produžim ugovor. Što se tiče odlaska iz kluba, za sada ne znam ništa, jer moram da čekam konačnu presudu arbitražnog suda – rekao je Igor Znojić za portal Utakmica.rs.

Da li je u pitanju mobing ili nešto drugo nije poznato, ali očigledno je da će cela situacija između kluba i igrača koji je mnogo dao ovom klubu dobiti epilog na sudu.

Ista je situacija i sa Milanom Radinom koji je takođe odstranjen iz prvog tima.

– Status u klubu je isti kao i Igorov (Zonjić prim.aut). Nisam želeo da produžim ugovor sa ekipom Mladosti i odmah sam sklonjen iz ekipe! Trenirao sam individualno dva puta dnevno, trčao sam preko 20km na temperaturi od 40 stepeni, a sada čekam presudu Arbitražnog suda.

U sličnoj situaciji navodno je bio i najbolji strelac Superlige prošle sezone Frajdej, ali je i te spekulacije Milovanović tada odlučno demantovao. Frajdej je u međuvremenu napustio klub, međutim visina obeštećenja koje je klub dobio transferom mladog Nigerijca u UAE nije poznata.

0
0

4 Komentara

  1. I radivojevic pre 2-3 godine je morao da trenira individualno u 11 uvece da ne bi imali razlog da ga suspenduju i da bi dobio papire preko suda…Srbija i fudbal u njoj,lepo ugasiti sve i 3 godine da se igra lepo 4. liga i na nize da se ljudi ne umaraju ovim sranjima

    0
    0
    Odgovori
    • Srbija druze ovde u Lucanima ti je problem sto covek koji je ovde glavni trener on se i pita sve i dozvoljeno mu je da radi sta hoce i da ucenjuje igrace na razne nacine a sve radi zbog svoje licne promocije i tako iskoriscava igrace i svi to ovde znamo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter