5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRAJ SAPUNICE? Veliki Tafarel došao, video i odlučio – želi najboljeg igrača Zvezde i ne žali novac!

Objavljeno: 14.08.15 u 11:39

Izgleda da bi Crvena zvezda u poslednjim danima prelaznog roka ipak mogla da ostane bez golmana i verovatno najboljeg igrača dosadašnjeg toka sezone.

Kako piše ‘Žurnal’, prvi trener golmana turskog Galatasaraja Klaudio Tafarel bio je u Beogradu na utakmici Crvena zvezda-Čukarički gde je poseban fokus imao na golmanu Crvene zvezde Predragu Rajkoviću.

Galata se već duže vreme interesuje za najboljeg golmana SP za omladince, ali su njihove ponude od dva miliona evra uglavnom bile odbijane. Sada će Turci, posle izveštaja Taferela, povećati ponudu koja, piše ‘Žurnal’, ne bi trebala da bude ispod tri miliona evra.

To bi najverovatnije zadovoljilo apetite uprave Crvene zvezde, koji bi izašli u susret Rajkoviću i omogućili mu da zaigra u znatno jačoj ligi od srpske, a i time bi znatno popunili klupsku kasu.

0
0

5 Komentara

  1. Posle Mančestera, Reala, Barse i ne znam ni ja više kojih giganata, otići će u bratsku Galatu… 🙂 Samo što ni od ovog nema ništa… Aj novi naslov i novi klub za 2 dana… Rajković aka Mala Nevesta…

    0
    0
    Odgovori
    • Posle Mančestera, Reala, Barse i ne znam kojih više giganata, poslednja ponuda od SentEntetjena…samo što ni od ovoga nema ništa…Aj novi naslov i novi klub za 2 dana…Živković aka Mala Nevesta

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter