0
Evropske lige

FOTO: twitter.com/AtoM_1991

ŠVAJNI POKAZAO VELIČINU: Da se zna – navijači su ti zbog kojih se igra fudbal (FOTO)

Objavljeno: 12.08.15 u 10:15

Novi fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger odmah na početku svoje karijere među ‘đavolima’ pokazao je da mu je odnos sa navijačima itekako bitan.

Od kako je stigao na ‘Old traford’ Švajnštajger je napravio pravu pometnju među fanovima Mančester Junajteda, pa su svi brže-bolje pohrlili da kupe njegov ‘đavolski’ dres. Međutim, na predsezonskoj turneji Švajni je, neobavezno, nosio broj 23, što je potpuno prevarilo navijače.

Kada je počela sezona, Nemac je tražio i dobio broj 31 koji je nosio kroz karijeru u Bajern Minhenu. To je naišlo na reakciju navijača, a najhrabriji je bio Florijan Moker koji se obratio direktno fudbaleru. E tu je Švajnštajger pokazao svoju veličinu i obećao da će mu poslati pravi dres sa brojem 31.

Čak je Švajni otišao toliko daleko, da je obećao da će isto učiniti i svima koji postave svoje slike u dresu sa brojem 23.

Screenshot_1

Zete, stvarno si car!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter