0
Evropske lige

JUNAK BARSELONE NESREĆAN: Bio sam besan na Enrikea, ne želim da napustim Barselonu!

Objavljeno: 12.08.15 u 09:24

Čovek koji je golom u produžetcima doneo trofej Superkupa Evrope Barseloni posle meča nije pričao o tom za njega veličanstvenom trenutku, već je govorio o svom statusu u klubu.

Pedro je svojim ulaskom pokrenuo usnulu Barselonu, koja je dozvolila da od 4:1 Sevilja stigne do 4:4 i tako meč uvede u produžetke. Našao se na pravom mestu u pravo vreme i u produžetcima doneo pobedu Kataloncima.

– Nisam potpuno srećan situacijom. Robert Fernandes je rekao nešto što ne zna. Razgovarao sam sa kapitenima, predsednikom, trenerom… Sa njim sam proveo samo nekoliko sekundi. Ne znam zašto je rekao da sam tražio da idem koristeći te reči. On ne zna kako se osećam u ovom timu – rekao je Pedro.

– Ne želim da napustim Barselonu, ali je situacija komplikovana. Novac nije pitanje, već konstantnost – želim da igram. Luis Enrike preferira druge igrače, a ja čekam već dugo vremena – zaključio je Pedro.

Upravo to što nije konstantan je razlog njegovog nezadovoljstva, a otkrio je i da je pre meča bio veoma ljut na trenera jer nije dobio mesto u prvoj postavi.

– Uvek ću biti navijač Barselone, šta god da se na kraju desi. Nije lako kada postoje glasine da ću otići. Oduvek sam davao sve od sebe za klub. Ambiciozan sam i želim da igram što je više moguće. Bio sam besan kada sam saznao da moram da ostanem na klupi i pored šanse koja se ukazala zbog Nejmarove bolesti – dodao je on.

Već dugo se špekuliše da će Pedro karijeru nastaviti u Mančester Junajtedu, a ove izjave mladog španca govore da je takav ishod sve izvesniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter