2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOV ‘MOTOR’ TIMA: Pobeda u Novom Sadu je obavezna, a posle Voše pada i BATE!

Objavljeno: 11.08.15 u 11:15

Darko Brašanac jedan je od lidera ove ekipe Partizana, iako su u njoj igrači poput Živkovića, Abubakara, Božinova, Babovića. Njegovi potezi preokreću meč u korist crno-belih.

To je nagovestio još prošle sezone, posebno kada je došao Zoran Kiza Milinković na klupu Partizana. Od tada Darko Brašanac igra sa puno samopouzdanja, u vrhunskoj je formi i time gura crno-bele ka liderskom mestu na tabeli Superlige, ali i Ligi šampiona.

– Prija mi trenerovo poverenje, uliva mi dodatno samopouzdanje. Trudim se da se odužim na pravi način. Za sada mi uspeva i mogu da budem zadovoljan. Nisam mogao da poželim lepši početak sezone i trudiću se da nastavim ovako – poručuje Brašanac u razgovoru za ‘Žurnal’.

Meč u Novom Sadu biće najveći ispit za izabranike Zorana Milinkovića od početka superligaške sezone, čak veći i od onog u Novom Pazaru kada je Partizan poražen sa drugom postavom.

– Pobeda Vojvodine u Italiji me je, priznajem, iznenadila. Svi znamo koliko je Sampdorija jaka. Bio sam srećan, to je dobro za srpski fudbal. Puno srce mi je i zbog činjenice da su u revanšima bili puni i Humska i ‘Karađorđe’. Tako će, verujem, biti i u četvrtak. Nikad nam nije bilo lako u Novom Sadu, ali pobeda je obavezna – najavljuje Partizanov vezista.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

– Kada lepo krene, ide još bolje. Nismo sve ciljeve ispunili, tek je početak sezone – ističe Brašanac.

Kako je meč sa Radom za vikend odložen za septembar, posle Vojvodine se crno-beli potpuno okreću BATE Borisovu, mada i sada misli pomalo lutaju ka Belorusiji.

– Verujem da će pasti i BATE. Pokazali smo da možemo protiv svakog. Uoči žreba rekao sam – samo ne Bazel. Naravno, moglo bi i protiv Švajcaraca da se igra, ali bolje što smo izvukli Beloruse. Otvoreno, sa podjednakim šansama!

0
0

2 Komentara

  1. Upravni Odbor Vojvodine izdao zvanično saopštenje da gledaoci koji imaju obeležja Partizana neće moći da udju na zapadnu tribinu. Živim i radim u Novom Sadu,navijam za Partizan od rodjenja,prvu utakmicu kad je gostovao Partizan gledao sam daleke 1978 pa sve do danas. Ovakvo saopštenje nije izdao nijedan klub na Svetu. Molim da reaguje FSS. Poruka UO doćićemo na Zapad, i pošto smo napadnuti branićemo se.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Lako je biti MOTOR u timu koji ima SVE: GRB, ORIGINALNO IME i NAVIJACE, ZIRO-RACUN..za razliku od RASPALOG I DEVASTIRANOG KLUBA SA MRAKane !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter