3
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

NIŠTA OD POVRATKA: Bivši fudbaler Crvene zvezde karijeru nastavlja u Hrvatskoj (FOTO)

Objavljeno: 11.08.15 u 11:37

Napadač koji je proteklu sezonu proveo u Južnoj Koreji, a pre toga nosio dres Crvene zvezde, potpisao je ugovor sa Istrom iz Pule.

Crnogorski reprezentativac Filip Kasalica otišao je iz Crvene zvezde po osvajanju šampionske titule 2014. godine i karijeru je tada nastavio u Južnoj Koreji. Međutim, nije se najbolje snašao na dalekom istoku i tada se pojavila mogućnost da se vrati u redove crveno-belih.

On se jeste vratio u Evropu, tačnije na Balkan, ali ne u Ljutice Bogdana, već u komšiluk – u Hrvatsku. Brzonogi napadač otputovao je u Pulu, gde je potpisao dvogodišnji ugovor sa Istrom, trenutno trećeplasiranim timom hrvatskog prvenstva.

FullSizeRender

Kasalica će društvo u Puli imati u vidu bivšeg igrača Jagodine Igora Đurića, koji je nešto ranije prešao u Istru.

 

0
0

3 Komentara

  1. Krajnje je vrijeme da se uredništvo pozabavi primitivnim komentarima ispod tekstova kao što je ovaj prethodni. Prvo što upada u oči je da ga je pisala neobrazovana osoba opterećena mržnjom i kompleksima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko o bivsim igracima stuba srama Srbije i njihovom postovanju i ljubavi NAUCENOJ u FKCZ.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovo sto si napisao sigurno nece ugasiti Zvezdu ni doneti milione u Partizan!Samo se pitam koliko je tebi dosadno u zivotu pa si uspeo da se toliko opteretis stvarima koje normalnim ljudima sluze za razonodu a tebi daju razlog za mrznju i nerviranje!Iskuliraj malo,nadji curu,posao….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter