1
Evropske lige

FOTO: twitter.com/AtoM_1991

ŠVAJNI: Pozvaću nove saigrače na Oktobar fest

Objavljeno: 10.08.15 u 17:35

Fudbaler Mančester Junajteda Bastijan Švajnštajger izjavio je da planira da nove saigrače odvede na Oktobar fest u Minhenu.

Nemački vezista je u ovom prelaznom roku došao u Englesku iz minhenskog Bajerna, ali očigledno je da će mu stare navike nedostajati.

– Rekao sam Vejnu Runiju da ću, ukoliko budemo imali vremena, pozvati ekipu na Oktobar fest. Nisam siguran da li ćemo imati nekoliko slobodnih dana, ali i da li će menadžer Luj van Gal to dozvoliti – rekao je Švajnštajger za nemački Skaj.

Švajnštajger je minulog vikenda debitovao za Junajted protiv Totenhema u prvom kolu Premijer lige, kada je u drugom poluvremenu zamenio Majkla Kerika.

Oktobar fest u Minhenu održava se svake godine početkom oktobra i traje 16 dana, a okuplja veliki broj ljudi širom sveta.

Fudbaleri Junajteda se za vreme festivala sastaju sa Arsenalom (4. oktobra) i Evertonom (17. oktobra), a izmedju dva meča je reprezentativna pauza.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter