0
Domaći fudbal

FOTO: zimbio.com

‘ĐEKNA’ JOŠ NIJE POTPISALA… Nastavlja se sapunica oko dolaska Donalda u Crvenu zvezdu

Objavljeno: 10.08.15 u 21:04

Pre samo nekoliko dana se pojavila informacija da Mičel Donald nije potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom zbog zdravstvenih problema, ali čini se da je nešto drugo u pitanju.

Naime, kako prenosi Sportski žurnal poput Luisa Ibanjeza i Holanđanin traži određene finansijske grancije da će mu ono što bude dogovoreno biti i isplaćeno.

To nije jedini problem jer Donald želi da tokom jednogodišnje pozajmice ima istu platu kao što je imao u ruskoj Morodviji, a u Crvenoj zvezdi izgleda nisu spremni da mu tu želju ispune.

Sa druge strane ni klub iz Saranska nema nameru da učestvuje u plati holandskog veziste pa je praktično iz tog razloga trenutno „pat pozicija“ iako se već danima govori o tome da će Donald potpisati ugovor, samo što nije.

Za razliku od njega drugo dugo najavljivano pojačanje je danas stiglo na Marakanu, ali bi Crvena zvezde do kraja prelaznog roka mogla da ostane bez kapitena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter