14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SL: Mladi Lukić doneo trijumf Partizanu u 95. minutu (VIDEO)

Objavljeno: 08.08.15 u 21:00

Aktuelni srpski šampion Partizan došao je do važne pobede pred svojim navijačima pošto je u meču 4. kola Superlige savladao subotički Spartak sa 2:1 i to golom u poslednjim momentima meča.

Iako je trener Milinković večeras izveo najjači mogući sastav odnosno gotovo identičan onome koji je savladao Steauu crno-beli su se poprilično namučili da dođu do celog plena.

Partizan je do prednosti došao već u 8. minutu golom Božinova i u tom trenutku se učinilo da bi mogao da se provede kao Metalac ili Jagodina koji su ubedljivo savladani u Humskoj. Sa druge strane Subotičani su u 57. minutu iskoristili jednu od retkih prilika odnosno iskusni Torbica je realizovao penal posle sumnjivog penala.

Ređale su se prilike pred golom Subotičana u psolednjih pola sata, ali ono što nije odbranio golman Janošević domaći nisu uspeli da ubace u gol, sve do 95. minuta kada je mladi Saša Lukić odlično reagovao posle jjednog od mnogobrojnih kornera.


(Izvor: Youtube/TV Srbija)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Partizan – Spartak 2:1 (1:0)
Božinov 8, Lukić 90+5 – Torbica 57pen

Stadion: Partizana
Gledalaca: oko 10000
Sudija: Petar Piper
Žuti kartoni: Lukić, Fabrisio, Balažic – Janošević, Mezei

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, N. Petrović, Lukić, Brašanac (79 Trujić), Babović, Živković, Abubakar (77 Šaponjić), Božinov (55 S. Ilić)

SPARTAK: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Mezei, Makarić, Jočić, Milošević, Plavšić (77 Spremo), Plavšić, Ivanović (46 Torbica), Ilić (69 Jondić)

[/stextbox]

 

0
0

14 Komentara

  1. -Najveca tajna Srpskog fudbala:Upravnik golog otoka(za cije „vladavine“ je pogubljeno najvise SRBA) koga su zvali ZVER, STVORIO JE CRVENU ZVEZDU !!!-Nikola Bugarcic !!! RUKE SU VAM KRVAVE DO LAKATA OD SAMOG „ZACECA“, TREBA JEDNOM ZA SVAGDA UGASITI TO ZLO I SEME MRZNJE I RAZDORA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • slazem se stobom grobare da su mnogo zla nanijeli sopstvenom narodu al zbog takvih i njemu slicnih ne treba gasiti fk crvenu zvezdu bar zbog postenih zvjezdasa koji iskreno vole svoj klub a postuju rivala partizan a vjerujem da ima jos takvih ljudi na mrznju netreba vracati mrznjom ili nedaj boze da razmisljamo ko milojko pantic da mrzimo CZ nego sto volimo partizan volimo partizan a postujmo CZ samo tako ce mo biti uspjesniji od naseg rivala crvene zvezde

      0
      0
      Odgovori
  2. Tole kruc za 6:2 protiv ofke, Tole kriv sto vas Kirjat ugazio, Tole kriv sto veze nemate i sto vam glavnu rec vodili kokeza, zvezdan i covke?? Tole kriv sto vas pune parama i sakom i kapom?
    Ne lupajte, igrajte fudbal! Ko deca ste stalno vam je neko drugi kriv, i vi ste stalni dusebriznici za srpski fudbal! Mos misliti!

    0
    0
    Odgovori
  3. VUCIC NISTA NIJE DAO PARTIZANU I MOLIM VAS DA NE STAVLJATE U ISTI KOSTAC MAFIJASKU PUDLICU ( CZ,FMP,…) I INSTITUCIJU KAKAV JE PARTIZAN. ON JE UKINUO ILI SMANJIO SPONZORSTVA ZA SD PARTIZAN. TO I NIJE LOS POTEZ JER JE NOVAC MNOGO POTREBNIJI BOLESNIMA, STARIM LICIMA, DECI,…..ALI ON SAV TAJ NOVAC MIMO VOLJE GRADJANA SRBIJE POKLANJA FK CZ KOJA NICIM NE ZASLUZUJE SVE TO. NITI IMA USPEHE U DOMACEM PRVENSTVU A STO JE JOS VAZNIJE NI U EVROPI. KRIMINALNA RADNJA JE DA ON POKLANJA NA DESETINE MILIONE EURA PRIVATNOM KLUBU KOJI SE PREDSTAVLJA KAO KK CZ. TO JE TEZAK KRIMINAL !!!! DA STVAR BUDE GORA ON MANIPULISE KAKO JE GASPROM SPONZOR ZVEZDE I ZBOG TOGA ONA DOBIJA 20 MIL EURA OD NJIH (DRZAVE) , STO JE JOS JEDNA LAZ I KRIMINALANA RADNJA,NITI JE GASPROM SPONZORISAO CZ NITI JE UGOVOR POTPISAN. NIGDE NI U JEDNIM MEDIJIMA NEMA POTPISA TOG UGOVORA KOJI JE EKSTREMNO VELIKI ZA SVETSKE KAMOLI I ZA NASE PRILIKE.TEZAK KRIMINAL – NAROD I BOG CE MU SUDITI !!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • A sta idemo tole? sta palam.dis? gol je regularan a penal je dosudjen u najmanju ruku sumnjivo za spartak! ajd bezi odavde gurbetu jedan!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. Jos jedno PArtizanovo dete koje ce zablistati u buducnosti, kad vec sponzori beze od najkvalitetnijeg kluba Srbije mozemo da se oslonimo na slavnu Partizanovu fudbalsku skolu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter