4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZENGA: Vojvodina nas je zadužila, Zvezda je moj klub i naravno da sam navijao za Steauu protiv Partizana

Objavljeno: 07.08.15 u 09:05

Trener Vojvodine kao i pre meča, nije bio previše raspoložen za priču, ali je čestitao Vojvodini na zasluženom prolasku, a dotakao se i ostalih srpskih klubova.

‘Ko gubi ima pravo da se ljuti’, poručio je Zlatomir Zagorčić Valteru Zengi pred prvi duel u Torinu, naravno u šali i sigurno ne razmišljajući o kanonadi od 0:4. Sada, posle drugog duela, deluje da se Zenga ipak malo i ljuti, ali je kao veliki profesionalac umeo da stegne ruku boljem protivniku.

– Nismo dobro igrali u Torinu i tamo smo pustili Vojvodinu da nas na neki način zaduži pobedom od 4:0. Oni su imali veliki zadatak da večeras to odbrane i uspeli su. Mi smo večeras odigrali dobro i pokazali karakter i pravo lice – izjavio je Zenga.

On je kao bivši trener Crvene zvezde poručio da će to uvek biti njegov klub, ali i otkrio za koga je navijao u utakmici u sredu na stadionu Partizana.

Bio sam u Zvezdi i bilo mi je odlično. To je moj klub. Gledao sam i drugo poluvreme utakmice u sredu uveče. Naravno, navijao sam za Steauu, bio sam tamo trener, a i znate da sam navijač Partizanovog večitog rivala – istakao je Valter Zenga.

0
0

4 Komentara

  1. „Vojvodina nas je zadužila, Zvezda je moj klub i naravno da sam navijao za Steauu protiv Partizana“… Koliko tuge u jednoj rečenici! Majstore menjaj posao! 😀 Xaxaxaxaxaxaxaxaxa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter