11
Domaći fudbal

‘SKRETNICA’ NA AUTOKOMANDI PONOVO RADI: Partizan pokušao da preotme Zvezdino pojačanje

Objavljeno: 07.08.15 u 16:50

Već danima traje sapunica oko dolaska holandskog fudbalera Mičela Donalda u Crvenu zvezdu, a kako ceo posao ide prilično traljavao u priču se umešao i Partizan.

Naime, kako saznaje portal redstarbelgrade.info trener Partizana Zoran Milinković je u četvrtak kontaktirao agenciju koja zastupa Donalda, ali je ponuda crno-belih odbijena.

Zanimljivo je da je jedan od agenata koji je direktno zadužen za bivšeg igrača Mordovije bivši golman Crvene zvezde Srđan Jeremić.

Koliko ima istine u celoj priči teško da ćemo uspeti da saznamo jer je za očekivati da iz Humske uskoro stigne demanti, dok je trener Crvene zvezde Miodrag Božović već izjavio da „komšije misle da im je crkla krava“ što bi moglo da se dovede u direktnu vezu sa ovom situacijom.

Prema poslednjim informacijama koje stižu sa Marakane Mičel Donald bi tokom dana trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Što se tiče Partizana on je danas već dobio jedno pojačanje, dok je iz Crvene zvezde otišao standarni prvotimac sa početka sezone.

0
0

11 Komentara

  1. Portal redstarbelgrade.info, na koji ste se pozvali u vezi ove informacije obično je đubre zaduženo za propagandu i lobotomiranje navijača. Priča da je Partizan hteo da „preotme“ Donalda je laž. Šampion u ekipi već ima bar dva igrača koji su bolji od ovog Zvezdinog pojačanja tako da ova izmišljotina čak nema pokriće u realnosti. Ako vam je želja da postanete ozbiljan portal ne prenosite laži sa redstarbelgrade.info

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa kakvo pro*eravanje od teksta… Pa leteo bi glavom bez obzira u Partizan da je iko samo pomislio na njega… Ne neće u stabilan klub koji ima sve izglede da igra LŠ, nego će u propali klub, gde verovatno neće platu primiti, klub koji nikoga nije prodao godinama, gde će najdalje putovati u Surdulicu, koji nema upravu, rezultate i budućnost… Našao menadžerčić da diže cenu svom paceru preko Partizana…

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa da a Mitchell Donald je delija od rodjenja pa je odbio, izmišljaju, treba Zvezda negde da pobedi…… Kolko ja vidim nece on u Zvezdu a gde će….. Ko to zna.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bolje te pare iskoristite da vam se ne ugasi košarkaški klub…. ili dajte gmazu za slike buahhahahahah…. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ! !

    0
    0
    Odgovori
    • „ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE“… Ponosno vas nag*zili Borati u prvom kolu kvalifikacija za LE! Postavili ste blam rekord Srbije. A o poštenju ste sve rekli protiv OFK i Radničkog… Kakav premijer takva i „poštena Srbija“… p.s. Znam da si poprilično mentalno izazvan, tako da pokušaj lagano da čitaš i razlažeš ove informacije kako bi ih ukapirao…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter