0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

TRUJIĆ ZA HOTSPORT: Ne plašimo se nikoga, ali ako bi mogli da izbegnemo Bazel

Objavljeno: 06.08.15 u 22:23

Zaobilaznim putem Nikola Trujić je ipak uspeo da dođe do dresa seniorskog tima Partizana, a da crno-beli nisu pogrešili što su ga vratili u Humsku pokazao je sa dva pogotka u poslednja dva meča srpskog šampiona.

Onaj u Novom Pazaru nije doneo čak ni bod Partizanu, ali onaj koji je sinoć postigao u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u velikom preokretu protiv Steaue bio je potvrda da ćemo naš klub gledati cele jeseni u evroopskim takmičenjima, makar u Ligi Evrope.

– Kada me je šef poslao na zagrevanje, tada je bilo 2:2, u sebi sam pomislio kako bih voleo da uđem i da rešim meč pred punim stadionom i da postignem odlučujući gol. Kako je vreme prolazilo mislio sam da neću ni ulaziti na teren, ali sam na kraju dobio priliku u poslednjih pet minuta. Iskoristio sam šansu koja mi se ukazala i dao sam gol i sve o čemu sam sanjao u tom trenutku mi se ostvarilo.

Zbog seče favorita u pretposlednjoj rundi kvalifikacija došlo je do promene kada su u pitanju nosioci za 4. kolo, a Trujić nam je otkrio koga bi njegovi saigrači i on želeli za rivala, tačnije ko je nepoželjan u Humskoj:

– Iskreno, ne bi bilo dobro da dobijemo Bazel, ali koga god da izvučemo biće to dobar rival jer klubovi koji su stigli do završnice nisu slučajno tu gde jesu. Ne bi trebalo da se plašimo bilo koga pogotovo ako odigramo kao što smo u dva meča protiv Steaue i ako budemo gajili naš prepoznatljiv stil. Mislim da ova ekipa zaslužuje da igra Ligu šampiona.

Kada je u pitanju licitiranje mnogi bi želeli da vide revanš dvoboj sa zagrebačkim Dinamom, koji je pre 18 godina naneo jedan od težih poraza crno-belima (u revašu u Zagrebu, posle 1:0 u Beogradu za Partizan, Kroacija je trijumfovala sa 5:0).

– Neki od nas bi voleli, a neki i nisu odzuševljeni idejom da idemo tamo. Ipak je to završni deo takmičenja i ko god da nam zapadne moramo da se izborimo sa njim. Nama je bio primarni cilj da obezbedimo Ligu Evrope, u čemu smo uspeli. Ali, daleko od toga da sada razmišljamo „šta bude bude“. Svakako da su nam porasli apetiti sada kada nam se pružila šansa da uđemo u Ligu šampiona i verujem da naša ekipa može to da ostvari, rekao je Trujić u izjavi za naš portal.

Sezona je za Partizan počela kako se samo poželeti može.

– Kada sam se vratio u Partizan pričao sam sa šefom koji mi je predočio ciljeve. Jedan od njih je bio da uđemo Ligu šampiona, a drugi da osvojimo prvenstvo. Drago mi je da je sve krenulo kako treba.

Seledi duel protiv Spartaka, ali za razliku od meča u Novom Pazaru kada je Milinković promenio ceo tim sada neće biti previše izmena u timu.

– Mislim da neće biti previše kombinovanja protiv Spartaka jer su nam važni bodovi i u prvenstvu, a šefu nije bilo svejedno kada smo izgubili u Novom Pazaru. Sledi nam da cele jesni igramo u ritmu sreda – subota tako da jednostavno moramo da naviknemo na to, objasnio je Trujić.


(Izvor: Youtube/СРПСКИ ФУДБАЛ)

Evo koga bi za rivala u poslednjem kolu kvalifikacija želeo Darko Brašanac, ko je želja trenera Milinković, a ko bi mogao da bude veliko pojačanje za predstojeće evropske borbe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter