8
Evrokupovi

DA LI SU MOGLE LEPŠE VESTI? Brazilac pregovara sa Partizanom!

Objavljeno: 06.08.15 u 15:07

Fudbaleri Partizana u sredu su se plasirali u plej of za Ligu šampiona i tako inkasirali pet miliona evra, a samo dan kasnije potvrđeno je da klub pregovara sa Brazilcem. 

Naime, brazilski fudbaler Džonatan je napustio Inter posle četiri godine i već neko vreme trenira sa Partizanom, nema klub i slobodan je u izboru nove sredine. Ipak, postoji jedan problem, a to su njegova godišnja primanja.

– Super mi je u Partizanu. Sviđaju mi se klub, igrači, trener i sve što okružuje crno-bele. Da li ostajem je pitanje za mog menadzera koji razgovara sa klubom – potvrdio je Džonatan novinarima na stadionu Partizana.

Podsetimo, Partizan je plasmanom u plej of osigurao 5,4 miliona evra, a eventualni ulazak u grupnu fazu LŠ doneo bi klubu oko 14 miliona evra.

0
0

8 Komentara

  1. Da, ali nas iskustvo uci da ce Partizan prodati Vulicevica posle ovakvih igara a naravno imaju vremena do kraja avgusta, to mi se cini…

    0
    0
    Odgovori
  2. Moj mozak je dovoljno dobar da skapira da nam ne treba desni bek.Imamo Vulicevica,imamo Bandalovskog i imamo Stevanovica,ali levog beka nemamo.
    Petrovic je amater,a Bogosavac neiskusni klinac.
    Treba pregovarati sa vise igraca,ali na deficitarnim pozicijama,a ne na poziciji na kojoj imamo 3 igraca.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne znam koliko je tvoj mozak sposoban da skapira neke cinjenice pa cu biti kratak i jasan. Klub moze da pregovara sa vise igraca od jednom , znas… a takodje slobodan igrac koji trenira sa tvojom ekipom moze da bude samo dobar potez ali ne treba srljati ako traze visoka primanja , bolje ustedeti taj novac

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter