0
Evropske lige

ODUŠEVLJENI GOLMAN BORUSIJE: Poslaću Šaćiriju SMS da pređe u Dortmund!

Objavljeno: 05.08.15 u 14:32

Novi čuvar mreže Borusije iz Dortmunda, Roman Berki, izjavio je da je će pokušati da nagovori sunarodnika Đerdana Šaćirija da pređe u redove ‘Milionera’.

Berki je izjavio da će pokušati da utiče na odluku svog sunarodnika Đerdana Šaćirija o nastavku karijere, kako bi od ove sezone igrali u istom timu – Borusiji iz Dortmunda. I to ni manje ni više, nego – SMS-om.

– Definitivno ću mu poslati poruku. Ne znam da li je Đerdan zainteresovan za dolazak u Dortmund, ali mislim da svako ko ima priliku da igra pred 81.000 navijača ne bi to propustio. Pa samo 25.000 navijača staje na južnu tribinu – rekao je zapanjeni Berki.

Švajcarski golman prešao je ovog leta iz Frajburga u Dortmund i oduševljen je onime što ga je dočekalo na Signal Iduna Parku.

– Mogu da kažem samo pozitivne stvari o svom novom timu. Svi su sjajni ljudi i fenomenalno su me dočekali – istakao je Roman Berki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter