0
Evropske lige

MARIO GECE: Ne znam da li ostajem u Bajernu

Objavljeno: 05.08.15 u 08:31

Kreativni vezista Bajern Minhena, Mario Gece, izjavio je da još ne može da kaže da li će ili neće napustiti klub.

 

On je naglasio da će jasniju sliku o svemu tome imati nakon brifinga sa svojim trenerom, Pepom Gvardiolom.

U poslednje vreme Mario Gece se našao na udaru fudbalskih stručnjaka. Poslednji u nizu koji je prstom uperio u pravcu reprezentativca Nemačke bio je Loter Mateus koji je juče kazao da „Mario Gece nema šampionski karakter“ te da nije u stanju da „razgovara sa vlastitim šefom struke“ pa zbog toga ne bi mogao da bude zamena za Pirla ili Vidala u Juventusu.

A upravo „Stara dama“ spominje se kao potencijalno nova stanica u karijeri ovog sjajnog driblera. Ipak, uprkos rečima Mateusa, Mario Gece je izgleda skupio petlju da zakaže sastanak sa Gvardiolom.

Sjajni 23-godišnji kreator igre priznaje da je nezadovoljan minutažom u dresu Bajerna u koji je 2013. godine kao mega zvezda stigao iz Borusije Dortmund ali i da mu je potrebno više razgovora sa trenerom.

– Kada pomislim na poslednje dve sezone definitivno nemam osmeh na licu. Ne znam šta će biti, videćemo – kazao je Mario Gece.

– Mislim da ću moći da ostanem ukoliko Gvardiola bude želeo da komunicira sa mnom više. Ja nemam problem da pustim ljude u svoje okruženje. A šta će biti izuzev toga, to ne znam, videćemo – ostao je zagonetan Gece.

Gece sa sadašnjim klubom ima ugovor do 2017. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter