0
Evrokupovi

FOTO: www.football-oranje.com

FRANK DE BUR POSLE ELIMINACIJE AJAKSA: Tužna strana holandskog fudbala

Objavljeno: 05.08.15 u 09:33

Fudbaleri Ajaksa nisu uspeli da se domognu plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona pošto su sinoć poraženi od Rapida iz Beča rezultatom 3:2 na svojoj Amsterdam Areni.

Na taj način „Kopljanici“ su ukupnim rezultatom 5:4 eliminisani iz daljeg toka kvalifikacija za elitno evropsko klupsko takmičenje. Trener Ajaksa, Frank De Bur, kazao je da je ispadanje njegovog tima „tužna strana holandskog fudbala“.

– Ovo je tuga holandskog fudbala. Ali, izbora nemamo, nastavljamo dalje. Liga Evrope je vrlo važno takmičenje zato što je za nas važno da igramo u evropskim okvirima – kazao je De Bur.

Šef struke „Kopljanika“ preuzeo je odgovornost za eliminaciju svog tima.

– Najpre smo gubili sa 2:0, ali smo se vratili na 2:2. Želeo sam da napravim neke promene, želeo sam da ubacim još jednog defanzivnog vezistu što bi dozvolili Miliku da igra iza Jaje Sanoga… Mislio sam da ću tako dobiti neku sigurnost – pokušavao je da pronađe prave reči ovaj trener.

– Verovatno je trebalo sve to da uradim samo 15 sekundi ranije. Ostaje žal jer smo primili taj treći gol i to iz auta koji smo mi izveli – podvukao je De Bur.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter