0
Evropske lige

DOVIĐENJA BARSO: Maskerano želi u Seriju A

Objavljeno: 05.08.15 u 10:55

Defanzivni vezista Barselone, Havijer Maskerano (31) nema apsolutno nikakvu nameru da se vrati u Premijerligu, već želi karijeru da nastavi – na Apeninima.

Jedan od stubova Barsine defanzive, četvrti zamenik kapitena katalonskog kluba, voleo bi pre kraja karijere da se okuša u – Seriji A. Trenutak odlaska mogao bi da bude jako blizu, bliži nego što bi želeli navijači vladajućeg šampiona Evrope.

– Maherano bi voleo da se oproba u Seriji A. Razgovarao sam s njim i njegovim menadžerom i rekli su mi da mu dogovorim igranje u nekom velikom italijanskom klubu. Želi tamo da završi karijeru – rekao jeza „Tuttosport“, Gustavo Maskardi, italijanski menadžer koji je sredio transfere Iturbea u Romu i Dibale u Juventus.

– Maskerano je fasciniran Italijom i želeo bi tamo da ostavi trag nakon nastupa u Premijer ligi i osvajanja svih trofeja u Španiji. Nije tu reč o novcu jer da jeste, onda ne bi odbio bogate ponude iz Premijerlige i Lige 1 u kojoj ga je tražio  PSŽ.  Havijer ima sjajan odnos s predsednikom Bartomeuom i ne bi imao problema, dobio bi dozvolu za transfer posle svega što je dao Barsi – podvukao je Maskardi.

Maskerano bi tako mogao da zaigra u Milanu, Interu, Romi ili Juveu, ali „Stara dama“ je trenutno najjača i verojatno bi Torino bio naredna njegova destinacija. Karijeru je počeo u River Plati, nastavio je u Korintijansu, a pre odlaska u Liverpul je igrao za Vest Hem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter