0
Domaći fudbal

FOTO: StarSport

SPAKOVAO KOFERE: Fudbaler Čukaričkog u AZ Alkmaru

Objavljeno: 04.08.15 u 11:33

Bek Čukaričkog Rajko Brežančić, po svoj prilici, napustiće tim sa Banovog Brda.

Kako saznaje list Sport, bivši defanzivac Partizana karijeru će najverovatnije nastaviti u holandskoj ekipi AZ Alkmara.

Popularni „full back“, levi spoljni defanzivni fudbaler sa ofanzivnim karakteristikama, već izvesno vreme se nalazio na radaru holandskog prvoligaša i nekadašnjeg šampiona.

Navodno, pored AZ Alkmara još nekoliko klubova pretendovalo je na potpis Brežaničića, ali je ipak ovaj momak, u korelaciji sa mendžerima i klubom, „prelomio“ da ode u AZ.

Brežančić je u ponedeljak uveče već otputovao putem Holandije u kojoj ga čeka prolazak medicinskih pregleda i udaranje parafa na novi ugovor. 

Vest o odlasku Brežančića potvrdio je i sportski direktor Čukaričkog, Vladimir Matijašević.

– U toku su lekarski pregledi i sve će biti poznato sutra. Naravno da smo zadovoljni, jer je to velika čast za naš klub i to će biti prvi značajniji transfer od kad je Čukarički preuzeo Dragan Obradović. Brežančić je jedan od najboljih igrača Čukaričkog, u poslednje dve godine pružio je mnogo i zaslužio je da nastavi karijeru u inostrastvu, u klubu koji će mu sigurno omogućiti da se dalje razvija i napreduje u karijeri. Ipak, da sačekamo još jedan dan, ali verujem da je Brežančić novi igrač AZ Alkmara. Uskoro će biti još transfera kad je reč o Čukaričkom – kazao je sportski direktor kluba za klupski sajt. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter