2
Domaći fudbal

Foto: FK Partizan

STEAUA JE MEČ SEZONE: Milinković dobio podršku sadašnje uprave, ali i kritike bivšeg predsednika!

Objavljeno: 03.08.15 u 10:32

Odluka da promeni kompletnu postavu u meču protiv Novog Pazara što je najviše uticalo na prvi poraz Partizana u sezoni, podelila je crno-belu javnost, ali su u jednoj oceni svi ujedinjeni, a to je da je revanš sa Steauom utakmica sezone za klub iz Humske.

Milinković je imao podršku da promeni tim. Iz Pazara ne donosimo lepe utiske, mogli smo čak i da pobedimo, imao je Trujić šansu na 1:1, ali dobro… Igrali smo na najtežem gostovanju u ligi, Jevtoviću i Baboviću je bio potreban odmor, Božinov i Oumaru se oporavljaju od povreda, dok je Dornelas tek izašao iz povrede i bilo je potrebno da odmori malo – rekao je Miloš Vazura u izjavi za ‘Informer’.

Sportski direktor Partizana istakao je da je sada sva pažnja i koncentracija usmerena samo na revanš meč protiv Steaue iz kojeg bi klub, ukoliko se plasira u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, zaradio u ovom trenutku ogromnih 5.400.000 evra.

– Nama je najbitnija utakmica u sredu protv Steaue. To je za nas meč sezone! Svi će biti spremni da izađu na teren, uključujući Oumarua i Božinova, koji su pauzirali zbog povreda. Znam da je Steaua isto odmarala ekipu za duel sa nama. Nisam gledao taj meč, ali jesu ljudi iz našeg stručnog štaba. Ono što znam jeste da imamo odličnu šansu i mislim da možemo da izbacimo Steauu. Uz podršku celog stadiona možemo da savladamo i jače timove od Rumuna – objasnio je Vazura.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sa druge strane, od bivšeg predsednika, najtrofejnijeg u istoriji kluba, Dragana Đurića, stižu kritike na račun Zorana Milinkovića.

– Nije bila dobra odluka trenera da odmara deset igrača u Novom Pazaru. Tamo smo uvek imali problema i kad smo igrali kompletni. Šteta, jer je prekinuta serija odličnih rezultata, a u krajnjoj varijanti i što smo Crvenoj zvezdi mogli da pobegnemo četiri boda – rekao je Đurić za Sportski žurnal.

Ipak, i on se, kao i svi navijači ‘parnog valjka’ okreću ‘utakmici sezone’ i meču protiv Steaue na stadionu Partizana u sredu od 20:30h.

– Sve mi nekako miriše na Ligu šampiona. Sve je kao 2010. kad smo sa Saletom Stanojevićem eliminisali Anderleht. Imamo odličan tim, dobar spoj mladosti i iskustva. Tako je bilo i 2010. Mada nam sada nedostaje igrač kao što je tada bio Kleo… Šteta je što nismo pobedili u Bukureštu, ali mislim da će Abubakar Oumaru pobeći bar jednom u revanšu… Steaua me nije uverila da može bolje… – uverava Đurić.

0
0

2 Komentara

  1. Kakve izjave i koji bezobrazluk!. Eto onda neka vam uporava da podrsku u sredu sa tribina. Ponizili ste navijace Partizana. Naravno, mislim na one prave, ne one placenike.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter