0
Evropske lige

LUDILO NA EVROPSKOJ PIJACI: Di Marija postaje najskuplji fudbaler u istoriji, menja ga Pedro!

Objavljeno: 03.08.15 u 09:05

Argentinski fudbaler posle samo godinu dana boravka na ‘Old Trafordu’ napustiće redove Mančester Junajteda i potpisati ugovor sa Pari Ser Žermenom.

Anhel di Marija trenutno se nalazi u Dohi gde obavlja završne pregovore oko prelaska na ‘Park prinčeva’ i to u transferu koji će ga učiniti najskupljim fudbalerom u istoriji fudbala. Naime, PSŽ-ovi šeici će izdvojiti 65.000.000 evra čime će ovaj igrač dogurati do cifre od 187.000.000 evra koliko su ukupno klubovi plaćali za njegovo dovođenje.

Šampion Francuske već nekoliko sezona unazad interesovao se za usluge Argentinskog krilnog napadača, a nakon obavljenih lekarskih pregleda to će se ovog leta zaista i desiti. Di Marija je u Mančesteru proveo samo godinu dana i nije se najbolje uklopio u način igre u Premijer ligi, zbog čega je već sledeće godine pronašao novi klub.

Ipak, Luj van Hal već je pronašao zamenu, a u pitanju je nekadašnji veliki rival Di Marije u španskoj Primeri. Barselonino dete Pedro, koji se nalazi u zapećku udarnog trija Katalonaca Mesi-Nejmar-Suarez, svoje novo utočište pronašao je na ostrvu, a to je otkrila – njegova majka!

– Pre neki dan njegova mama na mje rekla da Pedro ide u Englesku. Mislim da će to biti veliki izazov za njega, imaće mnogo više minuta u nogama – rekao je Žaime Lorenco, predsednik San Isidira, kluba u kom je Pedro ponikao.

Dani pred nama tek će nam doneti uzbuđenja na evropskom fudbalskom tržištu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter