0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I STRANCI GA HVALE: Ožegovićev gol na naslovnicama svetskih medija (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.15 u 12:47

Napadač Vojvodine, Ognjen Ožegović, centralna je figura u poslednjih nekoliko dana u srpskoj fudbalskoj javnosti.

Bivši napadač Crvene zvezde zablistao je na startu nove sezone u dresu novosadske ekipe s stadiona „Krađaorđe„.

Najpre je sa dva kola pomogao svom klubu da sruši Sampdoriju u Italiji neverovatnim rezultatom od 4:0, a svoju dobru formu je potvrdio u meču sa Javorom u pobedi Voše od 2:0.

Fantastični Ožegović je postigao nesvakidašnji gol makazicama prilikom koga je neko duže vreme proveo izvodeći akrobaciju u vazuhu.

FOTO: Crop
FOTO: Crop

Gol kojim bi se ponosili i fudbalski velemajstori poput Ronaldinja, Mesija ili Ronalda vinuo je Ožegovića u centar pažnje svetske fudbalske javnosti, pošto su ga, sa dozom divljenja, preneli i zapadni mediji.

Nije tajna da zapadni mediji jedva čekaju priliku da napišu o nekim incidentima koji dolaze iz Srbije. Međutim, fudbalskim znanjem naoružani Ožegović svojim maestralnim potezom „razoružao“ je novinarska pera kolega sa zapadnih meridijana i naterao ih je da u superlativima pišu o – njegovom potezu.

– Prateći u kaznenom prostoru Javora centaršut sa desne strane, Ožegović je uspeo da provede ozbiljno vreme u vazduhu pre nego što je postigao savršen gol makazicama – piše specijalizovani fudbalski portal 101greatgoals.com.

Evo još jednom prilike da se uverite u čaroliju Ožegovića

(youtube: HDSport News)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter