4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIGLE ŠUŠKE: Gasprom uplatio Zvezdi novac, pare se troše na pojačanja i plate

Objavljeno: 02.08.15 u 10:28

Ruski naftni gigant, kompanija „Gasprom“ uplatila je novac na žiro-račun najtrofejnijeg srpskog kluba, Crvene zvezde.

Kako prenose „Novosti“, čelnici crveno-belih su od ovog jutra bogatiji za sumu od 250.000 evra.

Ova suma stiže na ime dodatnih milion evra koje se ova kompanija opredelila da uloži u klub iz Ljutice Bogdana sa kojim ima sponzorski ugovor.

Čelnici kluba će ova sredstava iskoristiti kako bi podmirili obaveze prema igračima koje se „rastežu“ još od prošle sezone.

Ipak, ni činenjica da su se određena novčana sredstva pojavila na računu kluba nije pomogla Crvenoj zvezdi da savlada niški Radnički čiji je predsednik osuo rafalnu paljbu po upravi crveno-belih.

Takođe, kako se šuška, čelnici Crvene zvezde spremili su angažman još dvojice igrača.

0
0

4 Komentara

  1. Pa ko je ovde lud?! U martu Terza reče da im Gasprom uplaćuje unapred za tri godine kako bi mogli sanirati 11 miliona evra za dobijanje licence za Evropu. Po toj logici neka nova uplata ako je uopšte bude od Gasproma bi trebala da stigne tek 2018. Otkud sad ovo „Gasprom uplatio“?! Pa koliko će puta da uplaćuje? Ovde neko opasno mulja!

    0
    0
    Odgovori
  2. Svi oni koji se raduju ili pljuju finansiranje Zvezde treba da stave prst na čelo i da se zamisle malo… Kroz Zvezdine račune zaista prolazi ogromna svota novca, ali se na žalost njenih navijača veoma mala količina istog zadrži u klubu. Nisu džaba postavljeni kriminalci, i „kontraverzni biznismeni“ na čelo iste… Obzirom da nema nikakve kontrole poslovanja naših sportskih klubova, oni su najidealnije sredstvo za pranje (krađu) para iz državne kase (naših krvavo zarađenih para). Mediji su tu da pale retarde da se krve među sobom i dele, dok im se pred očima perfidno maše njihovim novcem koji završava u tuđem „džepu“… Tako da pokušajte da razmišljate malo van postavljenog šablona, i da uključite mozak, pre no što ispljujete komšiju cigana ili grobara… Ne budite marva!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Po navodima bagre iz Rajka ovi su do sada uplatili bar 30miliona eur.Za licencu,kredite,stara dugovanja…za sve su rekli da je Gasprom placao. Zasto Rusi bacaju toliko para na ovu bagru? Nisu valjda toliko ludi ili su dobili neku kompenzaciju od drzave?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter