11
Domaći fudbal

FOTO: cfbelenenses.blogspot.com

STIGAO U BEOGRAD: Zvezda ipak dobija veliko pojačanje

Objavljeno: 31.07.15 u 08:18

Brojni preokreti u roku od samo nekoliko dana su se izdešavali oko želje srpskog vicešampiona Crvene zvezde – Portugalca slavnog imena Pele.

Naime, u prvi mah je izgledalo da će ćudljivi vezista, koji je četiri godine bio pod ugovorom sa Milanom (sve vreme bio na pozajmicama) doći na Marakanu, ali je on ipak odlučio da se zadrži u otadžbini odnosno da obuče dres Pasoš Fereire.

Međutim, najnoviji preokret se desio juče kada je prema pisanju Sportaq 23-godišnji Mamadu Gomeš poznatiji kao Pele stigao u srpsku prestonicu na završne pregovore sa Crvenom zvezdom. Pretpostavka je da bi već tokom vikenda mogao da bude promovisan u novog igrača našeg najtrofejnijeg kluba.

Pele je od ovog leta zvanično član Benfike, ali kako se nije izborio za mesto u timu morao je da potraži klub gde bi proveo sezonu kao pozajmljeni igrač.

Dolazak Pelea mogao bi da znači i da će Aleksandar Kovačević napustiti crveno-bele, ali za sada nije poznato gde bi mladi reprezentativac mogao da nastavi karijeru.

0
0

11 Komentara

  1. Poceli grobari da se kobajagi brinu za Zvezdinu decu…alo bre brinite vi za vasu decu jer non-stop trazite da vam popovic dovodi strance!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma ne brinemo mi za vasu decicu koja beze glavom bez obzira sa Rajka,mi brinemo za nas novac koji odlazi za bahanalije vase lopovske uprave,ako vec placamo porez za zvezdanu,daj nek bar nasa deca uzimaju te pare,ovako samo dodje neka budala,izjebe vas za lovu i napusti klub. Shalom

      0
      0
      Odgovori
  2. Samo glup covek moze da poveruje da NIS prodat zbog smesnih 4 miliona zvezdi godisnje . To su smesne cifre koje NIS vrti godisnje, vi ste pukli..

    0
    0
    Odgovori
  3. Да ли смо ми Србија или постајемо земља легија странаца, да ли у овој нашој лепој домовини још неко зна да игра фудбал или само инострани добро плаћени фудбалерчићи. Савићевић, Павићевић, Орландић,Јововић, Црна Гора, то је схватите садшњост иностранство, друга држава, Ибањез, Паркер, Матос, Веред, Виера, хеј људи докле више, Жао ми је пропадају наша деца због тамо неког лажног квалитета иностраних фудбалерчића,Дођу узму паре оду и ништа. Питање – ко ће све то да плати, и докле ће нас довести, руковођење клубом лажног др. Потернице.

    0
    0
    Odgovori
  4. sve se plaća kroz rudnu rentu i dinkićeve besplatne akcije koje nikada nećemo dobiti jer je N I S prodat rusima za tepsiju ribe plus sponzorstvo Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori
  5. Jos jedan ko ce tuziti nas klub, tuzba za neisplacene plate vec se radi, a prodaju mladog reprezentativca koga su debelo platili posto su ga pre toga oterali iz kluba, napred DOKTORE

    0
    0
    Odgovori
  6. Pa koliko stranaca može igrati, ovi napravise celu postavu sa strancima, a posle još govore nešto kako malo naših igrača igra… Platite naše kao strance i ostaće kod nas bar 80% dobrih igrača, samim tim i kvalitet lige, a i repka će postati bolja, ovo važi za sve naše klubove, ne samo za Czv.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter