2
Evrokupovi

KONTROVERZNI VLASNIK STEAUE: Bolji smo od Partizana, prolazimo dalje

Objavljeno: 30.07.15 u 11:51

Fudbaleri Partizana remizirali su u prvom meču trećeg kruga kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su sinoć u Bukureštu odigrali 1:1 sa Steauom.

Crno-beli su do vođstva stigli preko Miroslava Vulićevića koji je zatresao mrežu sjajnim šutem sa distance.

Ipak, četa Zorana Milićevića je izgubila gorivo, pa je u finišu primila gol iz prekida posle pada koncetracije. Uprkos svemu tome, Vulićević veruje u plasman u narednu fazu.

Međutim, i u taboru Steaue provejava (ne)umereni optmizam. Kontroverzni vlasnik kluba, Điđi Bekali, koji je svojevremeno završio sa lisicma na rukama zbog sumnjivog poslovanja, uveren je da je njegov klub pokazao više u prvih 90. minuta ovog susreta.

Kontroverzni bizsnimen je otišao toliko daleko da je svom timu dao čak 80% šanse da trijumfuje na stadionu u Humskoj.

– Bolji smo, na poluvremenu sam rekao da sa 0:0 prolazimo sigurno. Ovako će biti teže, ali imamo 80% šansi za prolaz. Nemojte da bude da vam nisam rekao. Neće nam dati gol u Beogradu, to je sigurno. Verujem u ove momke, pobedićemo tamo – ističe rumunski bogataš, prenose Sportske.net.

Sa druge strane, Zoran Milinković je posle meča istakao da smatra da su Grobari prednost njegovog tima u revanš meču, a Valeri Božinov je pričao o povredi zbog koje je morao van terena.

 

0
0

2 Komentara

  1. Paralelno sa utakmicom Strana -Partizan išla je utakmica Čelzi-Barselona…Ova druga i ako je prijateljski je bila dinamičnija,brza,lepša nego ova prva.
    Na prvoj su dva loša igrala nerešeno.Nekada je iz rivalstva Zvezde i Partizana dolazilo do napretka fudbala,a danas nekom odgovara „rivalstvo“ da peljese klubove.
    Nije mi jasno kako to navijači i jednih i drugih to ne vide,kako to novinari ne razumeju i ne reaguju.
    navijači,mislim na one prave,ne moje biti taoci i pomagati lopovima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter