2
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

POLICIJA POČELA ISTRAGU: Fudbaleri OFK Beograda prvi na ispitivanju

Objavljeno: 29.07.15 u 11:53

Policija je formirala tim koji će tokom nedelje početi istragu povodom sumnjivog meča OFK Beograd-Crvena zvezda odigranog pre deset dana na Vračaru.

Kako Novosti saznaju MUP je formirao grupu ljudi koja će se baviti utakmicom „romantičara“ i crveno-belih“. U predistražnom postupku biće ponovo pogledan snimak „sumnjive“ utakmice, a kasnije će na razgovor u policiju doći fudbaleri OFK Beograda. Naravno, u svojstvu građana.

Podsetimo, meč na Vračaru završen je pobedom Crvene zvezde 6:2, iako je OFK Beograd na poluvrmenu vodio sa 2:0. Novosti su tada prenele vest da je generalni direktor crveno-belih i nekadašnji predsednik „romantičara“ Zvezdan Terzić ušao u svlačionicu domaćina i pitao „Šta ste se rastrčali“. Kasnije je negirano da je bilo ko ulazio u svlačionicu OFK Beograda, ali je nevladina organizacija „Transparentnost“ prijavila taj meč policiji. Na organima reda je sada da sporvedu istragu i utvrde istinu…

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je ustvari ispit za drzavu. Da vidimo da li smo iole normalna zemlja u kojoj ko krade,vara…ide u zatvor i u kojoj nema povlascenih. Ovo je ispit i za premijera, da se vidi koliko je dosledan politici koju zagovara i da li je kadar da hapsi svakoga ko to zasluzuje pa makar je taj neko(kokeza i tvorzic) tu gde jeste ponajvise zahvaljujuci upravo premijeru. Licno ne verujem da ce iko biti kaznjen ali ajde da sacekamo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter